Policlinica Spitalului Județean, fără director. „Nu îmi doresc această funcție“

0
80

Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu funcționează fără conducere, după ce Vasile Stănculete a fost destituit după un conflict cu membrii Corpului de Control al Ministrului Sănătății. Managerul SJU Târgu Jiu a declarat că medicul Diana Tiștea-Marcoci a preluat prin delegare atribuțiile lui Stănculete, însă aceasta neagă că se află

la conducerea policlinicii: „Nu îl înlocuiesc și nu-l voi înlocui pe dl. dr. Stănculete Vasile la conducerea Ambulatoriului integrat. Vă rog să solicitați conducerii spitalului adresa nr.12674/05-04-2019 prin care le aduc la cunoștiință că voi suplini activitatea dl. dr. Stănculete doar în ceea ce privește încheierea fișelor medicale emise la nivelul Ambulatoriului integrat (deși nu țin să fiu eu cea care încheie aceste fișe. Pe perioada în care am fost director medical erau patru persoane desemnate să închidă aceste fișe), restul atribuțiilor acestuia nu puteam și nu doresc să le îndeplinesc, deorece acest sector al spitalului se află direct în subordinea directorului medical“, ne-a transmis medicul Diana Tiștea-Marcoci.

Marcoci: „nu îmi doresc această funcție“

Medicul Diana Tiștea-Marcoci precizează că nu își dorește să conducă Policlinica: „Eu nu îmi doresc această funcție și nu mi s-a propus. Am acceptat să-l înlocuiesc pe doctorul Stănculete la semnat fișele medicale, pentru că asta înseamnă un specimen de semnătură care se trimite la Poliție și la port-armă“.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here