Acasa / Actualitate / Policlinica Târgu-Jiu, reabilitată în 2011

Policlinica Târgu-Jiu, reabilitată în 2011

Anul 2011 vine cu veşti bune atât pentru cadrele medicale ce profesează în cadrul Ambulatoriului de specialitate din cadrul Policlinicii Târgu-Jiu cât şi pentru beneficiarii acestor servicii. Astfel, de îndată ce Ministerul Dezvoltării şi Turismului va semna contractul, se va trece la organizarea licitaţiei şi desemnarea firmei ce va executa lucrările de reabilitare a clădirii.

Pentru Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, anul viitor va fi unul în care unitatea medicală îşi va schimba imaginea atât din punct de vedere al reabilitării clădirii cât şi ca urmare a dotării cu aparatură medicală performantă. Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a declarat că în 2011 se va da startul lucrărilor de reabilitare la Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean. “Vrem ca anul viitor gorjenii să aibă parte de servicii medicale de calitate, având în vedere că se va moderniza Policlinica cu aparatură medicală performantă. Dotările cu aparatură medicală vor continua şi la Spitalul Judeţean“, a spus Călinoiu. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la peste 19 milioane de lei din care 1,7 milioane constituie cheltuieli neeligibile achitate de către Consiliul Judeţean Gorj. Directorul Claudia Popescu, din cadrul Consiliului Judeţean, a precizat că se aşteaptă ca în luna ianuarie Ministerul Dezvoltării să semneze contractul, după care vor începe procedurile de achiziţie, apoi procedurile de lucrări, dotări, servicii publicitare, audit şi dirigentare proiect. Perioada de execuţie a lucrărilor de modernizare depinde de evaluarea executantului. La rândul său, directorul coordonator al Policlinicii Târgu-Jiu, Vasile Stănculete, a precizat că este convins că anul 2011 va fi unul bun pentru instituţia aflată în subordinea Spitalului Judeţean. Mai mult decât atât, Stănculete crede ca va fi o rivalitate între firmele înscrise la licitaţie, având în vedere valoarea fondurilor alocate, de peste 19 milioane de lei.

2 comentarii

  1. alte oase de ros ptr politicieni……

  2. Asa cum se intampla mereu in Gorj se vor consuma multi bani iar rezultatele vor fi slabe pentru gorjeni.Vor profita cativa privilegiati care vor fura din nou la maximum….Se vor da spagi,se vor deturna fonduri,se vor face lucrari de slaba calitate la preturi exorbitante, unii medici vor scoate din banii dati spaga ca sa fie numiti pe post,unii politicieni isi vor duce firmele fiilor,nevestelor,etc. sa castige lucrarile si dotarea cu aparatura…Din banii platiti de cei corecti si multi ca taxe si impozite se vor infrupta cativa hoti…Pana cand?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*