Acasa / Actualitate / Poliția Locală Târgu Jiu, dotată cu pistoale noi

Poliția Locală Târgu Jiu, dotată cu pistoale noi

Poliția Locală Târgu Jiu a achiziționat 17 pistoale marca Glock 19. „Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu a achiziționat recent un număr de 17 pistoale marca Glock 19, muniția aferentă și furniturile necesare (tocuri), conform legii, în perioada imediat următoare fiind achiziționat și restul de echipamente solicitate”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

Ședință de instruire pentru polițiștii locali

Polițiștii locali din Târgu Jiu vor participa la o ședință de instruire cu noul armament la poligonul din Drobeta Turnu Severin. „Săptămâna viitoare, în perioada 13 – 17 noiembrie 2017, vor începe instruirile în ceea ce privește noua categorie de armament achiziționată, urmând ca la sfârșitul lunii să aibă loc o ședință de tragere. De menționat este faptul că ultima ședință de acest gen a fost organizată în luna octombrie 2017 în zilele de 10 și 11, în poligonul de tragere de la Drobeta Turnu Severin”, se mai menționează în comunicatul Poliției Locale Târgu Jiu.

2 comentarii

  1. da la Tg jiu nu este poligon ? da trebuia in maramures,sa se duca pe bani primariei,si au pshihologicu la zi ? nu cred..

  2. Dacă ia pistol si unu Turcu se alege PRAFU săracu de el este ……foarte bun ….

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*