Poliţiştii din sursa externă au început serviciul

0
27

Începând de vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj şi-a mărit echipa cu cei 12 agenţi de ordine şi siguranţă publică, recrutaţi din sursă externă. Cei 12 vor urma un curs de iniţiere în carieră, urmând ca după 6 luni să susţină un examen de definitivat.

politistiGorjenii care au promovat examenul de încadrare din sursă externă în cadrul IPJ Gorj şi-au început vineri activitatea. Aceştia s-au prezentat la sediul Inspectoratului pentru preluarea atribuţiilor. „Azi, 01 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s-au prezentat cei 12 tineri, care au promovat examenul organizat în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Cei 12 agenţi de poliţie proaspăt angajaţi au parcurs toate etapele de selecţie (au fost declaraţi ,,apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic şi au promovat proba de evaluare a cunoştinţelor teoretice) şi urmează să participe la cursul de iniţiere în carieră. Aceştia vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la posturile comunale de poliţie de pe raza judeţului Gorj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr.

Pentru început, aceștia se vor afla sub îndrumarea unor polițiști cu experiență care îi vor ajuta să îşi completeze, aprofundeze şi consolideze deprinderile menite să asigure formarea lor ca poliţişti, iar după 6 luni vor susţine un examen de definitivare. Poliţiştii din sursa externă vor ocupa locurile rămase vacante în 12 comune din judeţul Gorj.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here