Polițiștii locali din Târgu Jiu vor beneficia de normă de hrană doar trei luni pe an

0
2691

Polițiștii locali din municipiul Târgu Jiu vor beneficia de normă de hrană doar o perioadă de trei luni pe an.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a susținut în mai multe rânduri că personalul Poliției Locale nu va mai beneficia de norma de hrană, care este în cuantum de peste 1.000 de lei, dar acest lucru nu s-a putut face din punct de vedere legal.

„Până la urmă s-a stabilit ca polițiștii locali, cât și personalul de pază să primească un cuantum a trei norme de hrană. Contravaloarea acestei norme de hrană care se acordă pe ultimele luni din acest an este aproximativ egală cu indemnizația pe care o primesc funcționarii publici din aparatul de specialitate.

Indemnizația de hrană se acordă în fiecare lună și este cuantum de 350 de lei brut. Făcând un calcul simplu, norma de hrană înseamnă aproximativ valoarea tichetelor. S-a stabilit această modalitate pentru a exista o echitate între toți funcționarii Primăriei Târgu Jiu.

Nu se puteau acorda indemnizații de hrană pentru că este prevăzut de lege ca polițistul local să primească normă de hrană“, a precizat Florin Băluță, directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here