Acasa / Actualitate / Post vacant la Colegiul „Ecaterina Teodoroiu”! Se cer doar studii medii!

Post vacant la Colegiul „Ecaterina Teodoroiu”! Se cer doar studii medii!

Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de supraveghetor de noapte.

Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii, cu diplomă de bacalaureat; vechime în învăţământ de minimum 5 ani; menţionarea pe adeverinţa medicală „apt pentru serviciul de noapte”; disponibilitate pentru program flexibil. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 februarie 2017, ora 06.00: proba scrisă; 02 februarie 2017, ora 12.00: proba interviu. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de zece zile de la publicarea anunțului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, str. 1 Decembrie 1918, nr. 25, Județul Gorj, telefon 0253/210.235. De asemenea, Primăria Bustuchin organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de guard în cadrul Compartimentului alimentare cu apă, canalizare, iluminat public, transport, administrarea domeniului public şi privat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*