Acasa / Actualitate / Postul de manager al CSM Târgu Jiu, scos la concurs!

Postul de manager al CSM Târgu Jiu, scos la concurs!

Se caută șef pentru noul CSM Târgu Jiu. Autoritățile anunță că postul va fi scos la concurs în perioada imediat următoare. Edilul Marcel Romanescu și-ar dori în fruntea noului Club un reprezentant de top al sportului gorjean, însă decizia se va lua în urma evaluării viitorilor candidați.

E chestiune de zile până ce noul CSM Târgu Jiu, înregistrat luna trecută la Ministerul Tineretului și Sportului va avea echipă de conducere. Primarul Marcel Romanescu susține că după ce va fi ocupat postul de manager va fi stabilită și organigrama noii structuri sportive. “Postul de director va fi scos la concurs în perioada următoare. Cred că luna aceasta. Ulterior se va stabili o anumită organigramă și se vor scoate și posturile aferente organigramei respective. Vom repecta legea, comisia va stabili persoana care va conduce acest club. Recunosc că mi-aș dori ca un om din sport să conducă acest club dar e un proiect managerial pe care cineva și-l va asuma, eu nu pot să mă antepronunț”, a declarat edilul Marcel Romanescu.

Locația, încă nestabilită

În ceea ce privește sediul noului CSM, autoritățile susțin că nu s-a luat încă o hotărâre. Un lucru este cert sportivi au unde să-și desfășoare activitatea, în Târgu Jiu fiind disponibile mai multe săli de sport. “Cred că clubul va funcționa în cadrul stadionului. Există un spațiu care va fi alocat Clubului Sportiv Municipal dar trebuie clarificată investiția. Avem deja o Sala a Sporturilor finalizată, avem o Sală de sport la Liceul Economic nu cred că vor fi probleme cu pregătirea sportivilor”, a mai declarat primarul municipiului Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*