Posturi scoase la concurs de Spitalului Județean de Urgență și de Serviciul de Ambulanță

0
80

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu scoate la concurs 14 posturi. Spitalul caută să angajeze șapte spălătorese, la Compartimentul Spălătorie. Proba scrisă va avea loc în data de 13 mai, iar interviul trei zile mai târziu.

De asemenea, se va organiza concurs pentru ocuparea altor două posturi de muncitor necalificat la Blocul Alimentar. Unitatea medicală  mai caută să angajeze și doi electricieni pentru Formația de  reparații și întreținere clădiri și instalații. Candidații trebuie să aibă act de studii în meseria de electrician și nouă ani vechime în meserie. Proba scrisă a fost programată pentru 14 mai, iar interviul îl vor susține în 17 mai.

Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

Ambulanța caută să angajeze șofer

Și Serviciul Județean de Ambulanță Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de șofer autosanitară I la Stația Centrală Târgu Jiu.

Condiţiile pentru înscrierea la concurs sunt: diplomă de bacalaureat/diplomă de absolvire a liceului; permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C; 6 ani vechime ca șofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca șofer autosanitară II; diplomă de absolvire a cursului de ambulanțier; cazier auto eliberat de către Poliția Rutieră.

Concursul se va organiza pe data 3 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here