Prefect detaşat de la ANRP

0
12

În situaţia în care s-ar schimba Guvernul, prefectul judeţului Alin Văcaru are postul asigurat în capitală, acesta neîntorcându-se la Minprest! Conducerea Minprest a confirmat şi ea faptul că în momentul când a fost numit în funcţia de prefect, Văcaru şi-a dat demisia de la Minprest.

Alin Vacaru

Invitat în cadrul emisiunii „Punctul pe I”, în urma întrebării adresate de un telespectator, directorul general din cadrul Minprest, Gabriel Giorgi, a oferit explicaţii legate de posibilitatea ca Alin Văcaru sau Adrian Tudor, doi foşti directori adjuncţi ai unităţii să se reîntoarcă la unitatea prestatoare. Astfel, în opinia lui Giorgi, actualul prefect nu se va reîntoarce la Minprest, după pierderea susţinerii politice, ca urmare a faptului că face parte din categoria înalţilor funcţionari publici, dar şi pentru că şi-a dat demisia odată cu numirea în funcţia de prefect. „Domnul Alin Văcaru face parte din înalţii funcţionari publici, are un post în interiorul Guvernului, de pe care a fost detaşat, pe postul de prefect Domnul Adrian Tudor s-a suspendat din funcţia de director adjunct, pe perioada mandatului de viceprimar. În momentul încetării mandatului de viceprimar, se va reîntoarce pe postul de director adjunct”, a explicat şeful Minprest, Gabriel Giorgi.
Consilier principal la ANRP. Întrebat, prefectul judeţului, Alin Văcaru, a explicat situaţia în care se află. Astfel, în cazul schimbării Guvernului, acesta se va duce la Bucureşti, la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţii, acolo unde îl aşteaptă postul de consilier principal. „Eu nu mă voi întoarce la Minprest pentru că eu sunt detaşat dintr-o funcţie publică la ANRP, unde am postul de consilier principal. Când am plecat de la Minprest, mi-am dat demisia. Când nu voi mai fi prefect, mă voi duce la ANRP”, a declarat prefectul Văcaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here