10.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitatePrefect: “Se văd lucrări fizice la groapa de gunoi din Târgu Jiu”

Prefect: “Se văd lucrări fizice la groapa de gunoi din Târgu Jiu”

Se continua vizitele săptămânale la groapa de gunoi din Municipiul Târgu Jiu. Alături de organele competente, prefectul Corneliu Răducan este prezent la fiecare întâlnire. Oficialul Guvernului crede că operatorul economic se va conforma și va realiza sarcinile impuse de Garda și Agenția de Mediu.

11 săptămâni a fost termenul de conformare aprobat de autoritățile cu funcții în control în ceea ce privește Planul de măsuri ce trebuie aplicat la groapa de gunoi din Târgu Jiu. Prefectul Corneliu Răducan susține că, dacă în alte situații operatorul nu s-a conformat, acum, în urma vizitelor efectuate, la fața locului se văd schimbări în bine.

“Am vizitat, din nou, groapa de gunoi ecologic din Târgu Jiu. Este a treia vizită din cele din 11 programate. Mai sunt încă opt, sperăm ca lucrurile să fie realizate integral și tot ce și-au asumat dumnealor să fie îndeplinit. Este prima săptămână în care se putea vedea ceva concret , s-au făcut ceva pași în realizarea fizică a lucrărilor. Se văd ceva lucrări fizice, nu de mare amploare, dar există. De asemenea, se văd anumite depozite de material, aduse de cei de la Polaris. Cred că au luat în serios cele 11 săptămâni și sper să nu mă înșel. Față de vizita de data trecută, a apărut în mod concret programul de faze, programul de control, care se va face de firmă care a proiectat lucrarea, de către beneficiar, de către Inspectoratul de Stat în Construcții și către dirigintele de șantier acreditat pentru această lucrare. Ușor, ușor se văd lucrările efectuate de dumnealor”, a transmis Corneliu Răducan.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -