8.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăActualitatePrefectul despre menținerea lui Mitroi la SJA: “Este un eșec”

Prefectul despre menținerea lui Mitroi la SJA: “Este un eșec”

Prefectul județului nici nu vrea să audă de prelungirea mandatului șefului de la Serviciul de Ambulanță Gorj. Corneliu Răducan rămâne consecvent în declarații, afirmând că Mitroi Constantin nu știe să conducă unitatea. „Ar fi un eșec ca mandatul său să fie prelungit”, susține reprezentantul Guvernului care are în mână decizia.

“Eu consider că se impune demisia dumnealui. Raportul efectuat de Corpul de Control al Prefecturii Gorj a fost trimis, dar nu mai am niciun fel de informație de la Minister. Știu doar că raportul a ajuns acolo. Eu susțin în continuare ce am spus și în urmă cu câteva zile: la Ambulanța Gorj este un management defectuos. Eu cred că porcul nu se îngrașă în Ajun. Mă îndoiesc că domnul Mitroi are capacitatea să remedieze acele probleme de la Serviciul de Ambulanță Gorj. Pentru mine, personal, ar fi un eșec ca mandatul său să fie prelungit. Dar prea puțin contează ce cred eu”, a transmis prefectul Corneliu Răducan.

Miruță îl contrazice

Declarațiile prefectului vin în contradictoriu, inclusiv, cu poziția liderului USR Plus de la Gorj. „Am înțeles că au fost prelungite toate mandatele directorilor Serviciilor Județene de Ambulanță, pentru că nu se pot organiza în aceste zile concursuri pe posturi. Dacă ar fi numiți directori interimari din pix, ar apărea semne de întrebare legate de aceste numiri. Actualul manager este vizat în două rapoarte ale corpurilor de control al prefectului și al Departamentului pentru Situații de Urgență. Aceste rapoarte au ajuns la minister. Cineva din cadrul ministerului le analizează. Așteptăm să se ia măsurile legale. Există niște suspiciuni de management prost, dar dacă nu se organizează concurs pe post, nu putem merge la București să cerem să fie promovată o persoană pe prietenii sau afinități politice ”, a transmis Radu Miruță.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -