Acasa / Actualitate / Prefectul judeţului, Radu Teodorescu, vrea centru multifuncţional la Rânca

Prefectul judeţului, Radu Teodorescu, vrea centru multifuncţional la Rânca

La Rânca se vrea un centru multifuncţional care să reunească repezentanţi ai poliţiei, jandarmeriei, pompierilor şi cei ai Serviciului Judeţean de Drumuri Naţionale Gorj. Demersurile aparţin Prefecturii Gorj care spune că finanţare există, mai rămâne organizarea licitaţiei pentru lucrări.

Serviciul Judeţean Drumuri Naţionale va avea la Rânca un centru multifuncţional, care presupune modernizarea şi amenajarea spaţiului existent la cabana deţinută de Drumurile Naţionale. Demersurile începute anul trecut nu vor stagna în 2014, când prefectul de Gorj are de gând să materializeze planul început. „Procedurile legale sunt urmate, iar de bani nu se pune problema. Au fost alocate peste 10 miliarde de lei. În cadrul Serviciulul Judeţean de la Drumuri Naţionale deja există alocată suma de 13 miliarde. Anul acesta pe procedură legală, se va scoate la licitaţie modernizarea şi amenajarea cabanei deţinute de Drumuri Naţionale. Astfel, până la finele anului sperăm să avem acolo un centru multifuncţional unde să îşi poată derula activitatea poliţia, jandarmeria, ambulanţa, pompierii, alături de cei de la Drumurile naţionale. Avem deja finanţare, iar anul trecut am promis că ne vom ocupa să finalizăm acest proiect”, a declarat Radu Teodorescu, prefectul judeţului Gorj.

Prefectul asigură că finanţare există, pentru că au fost alocate peste 10 miliarde de lei, dar toate demersurile pentru modernizarea cabanei transformate în centru multifuncţional trebuie duse până la capăt.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*