Acasa / Actualitate / Prefectura Gorj rămâne fără parcare. Romanescu : „Parcarea ne aparține!”

Prefectura Gorj rămâne fără parcare. Romanescu : „Parcarea ne aparține!”

Scandalul privind mutarea instituțiilor deconcentrate din Palatul Administrativ ia amploare. Edilul Municipiului Târgu Jiu susține că atât Serviciul de Pașapoarte cât și cel de Înmatriculări și Eliberări Permise Auto Gorj pot funcționa perfect la periferia orașului. Romanescu indica ca locație fostele laboratoare ale UCB de la ieșirea spre Drăgoieni. Refuzul prefectului va fi sancționat prin lăsarea instituției fără actualele locuri de parcare.

Prefectul Ciprian Florescu a declarat că nu există clădiri care să corespundă activității celor două instituții publice. Banii pentru reabilitarea unor imobile mai vechi nu ar fi așa că propunerea mutării celor două servicii se amână. Edilul Municipiului susține însă că scuzele prefectului sunt puerile. „Aici nu a fost interes! Nu e o scuză că nu ai bani. Dacă prefectul, reprezentatul Guvernului în teritoriu nu găsește bani pentru a muta niște servicii, atunci, ce să fac eu, ca primar, care am sute de probleme pentru care trebuie să găsesc rezolvare. Clădirea de la Drăgoieni poate fi folosibilă. Acolo s-au desfășurat până de curând activități universitare. Sunt amfiteatre care pot fi folosite de centrul de examinări, sunt birouri, deci, e o clădire care poate fi folosită sută la sută pentru activitățile care se desfășoară acum în Instituția Prefectului. Eu am fost subprefect și știu exact cum stau lucrurile”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Ia parcarea Prefecturii

Și, pe tema acestui conflict, Romanescu îi transmite prefectului că îl va lăsa fără locurile de parcare de pe laterala instituției. „Parcare de lângă Instituția Prefectul aparține primăriei Târgu Jiu și ne gândim foarte atent, după ce vom finaliza stadionul, să vedem exact ce facem cu ea. Clădirea aparține Consiliului Județean sau Instituției Prefectului dar parcarea ne aparține! Trebuie să găsim soluții. Nu știu dacă vom taxa locurile respective, vom vedea”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Nu vrea război

În replică, prefectul susține cu nu va face jocul edilului. „E deja în campanie electorală. Să facă toate demersurile să ia parcarea dar îi atrag atenția să nu se joace cu avertismente la adresa Instituției Prefectului. Eu am avut întotdeauna ușa deschisă să colaborăm. Dacă vrea război, să se războiască cu altcineva că eu nu am timp de ceartă cu Marcel Romanescu. Deocamdată e în război cu mulți cetățeni care nu sunt mulțumiți de activitatea sa ca primar”, a declarat prefectul Ciprian Florescu.

3 comentarii

  1. Romanescule, parcarea este mosia ta de acasa?Stai dracului in banca ta ca pe zi ce trece devii tot mai penibil.In afara faptului ca te certi tot timpul cu unii si cu altii, ce faci pentru acest oras?

    • Sa plătească toae haimanalele care stau degeaba prin sediul Prefecturii și au salarii babane, cum plătesc proprietarii la blocuri asa sa plătească și mâncătorii de bani de la bugetul statuli

  2. Saracu, ca Dorel Romanesko, cu salariul de peste 15000 de roni, nu o fii tot mancator de bani din punga statului, asisdererea ceilalti din primarie?Si apoi, “ONACA”, se vede treaba ca esti prost si misogin, jignindu-i pe toti din prefectura, dovedind ca esti unul din cloaca hastagistului Romanescu!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*