19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitatePSD preia puterea integral la Prefectură

PSD preia puterea integral la Prefectură

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Virgil Drăguşin, a fost schimbat din funcţia de subprefect, miercuri seară, la ora 21:00, printr-un ordin al primului-ministru. Prin aceeaşi adresă, Sorin Arjoca a revenit în funcţia de subprefect, post ocupat de acesta până în septembrie 2013. Drăguşin va reveni pe postul de economis de la Direcţia Agricolă Gorj, dar şi în viaţa politică, la PNL, partid care l-a propulsat la Prefectură.

Virgil Drăguşin susţinut de PNL nu mai deţine funcţia de subprefect de Gorj. Guvernul României a decis înlocuirea acestuia cu Sorin Arjoca, din partea PSD. Arjoca a mai deţinut funcţii de subprefect de Gorj, inspector guvernamental şi consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. Drăguşin a fost schimbat din funcţie aseară, la ora 21:00, printr-un ordin al premierului Victor Ponta. Virgil Drăguşin i-a luat locul lui Arjoca în septembrie 2013, iar acum cel din urmă a revenit pe post. „Am satisfacţia că la Prefectură revine un profesionist”, a mai spus Drăguşin despre Sorin Arjoca. „Voi reveni la Direcția pentru Agricultură de acolo de unde am fost detașat. Această schimbare îmi dă și posibilitatea de a reveni în cadrul partidului, acolo unde am activat 20 de ani. Nu am regrete, fiecare zi face parte din viață cu împliniri sau cu neîmpliniri, însă, pot să spun că, în această perioadă, am lucrat cu doi oameni extraordinari, mă refer la cei doi prefecți cu care am făcut o echipă, nu știu dacă este și punctul lor de vedere, dar am lucrat cu doi oameni deosebiți”, a precizat fostul subprefect de Gorj, Virgil Drăgușin.

Arjoca, emotiv

Deşi a mai ocupat funcţia de subprefect de Gorj, Sorin Arjoca susţine că va avea emoţii în momentul reinstalării în funcţie. „Am primit cu mare bucurie vestea. Întotdeauna când are loc o promovare evident că te bucuri, oricare se bucură, dar este o activitate pe care o cunosc foarte bine, un plus de responsabilitatea, poate mai mult decât până acum. Am emoții, tot timpul am avut emoții. Da, este un avantaj pentru mine că am mai lucrat ca subprefect, dar, așa cum am mai spus, este un plus de responsabilitate având în vedere experiența și cunoscând foarte bine problemele știu ce este de făcut, câte dificultăți sunt. Voi lucra foarte bine cu domnul prefect, mai ales că m-am înțeles foarte bine mereu cu echipa, cu colegii, cu șefii mei pentru că am știut să respect legea, regula jocului, subordonările, sper să colaborez foarte bine cu domnul Văcaru”, a precizat Sorin Arjoca, noul subprefect al județului Gorj.

Regretul lui Văcaru

Prefectul judeţului, Alin Văcaru, regretă că nu va mai lucra cu Virgil Drăguşin, dar este optimist în ceea ce priveşte relaţia profesională pe care o va avea cu Sorin Arjoca. „Regret schimbarea lui Virgil Drăgușin din funcție pentru că eu am colaborat foarte bine cu el. Din păcate aceste funcții, atât cea de prefect, cât și cea de subprefect, sunt trecătoare. Suntem numiți în acest funcții și știm foarte bine că o să vină timpul când o să trebuiască să le lăsăm libere. Eu vreau să îi mulțumesc fostului subprefect pentru toată perioada asta petrecută împreună, eu zic că am făcut lucruri frumoase și sunt convins că acolo unde va merge dumnealui va face foarte multe lucruri bune pentru județul Gorj. Sunt convins că și cu domnul Arjoca voi face o echipă la fel de bună”, a declarat prefectul județului Gorj, Alin Văcaru.

CEO a obținut preschimbarea termenului de judecată pentru Cariera Roșia

0
După ce, pe 2 august, Curtea de Apel București a amânat recursul Complexului Energetic Oltenia...

Copiii s-au jucat de-a „schimbarea la față” și au pictat animăluțele preferate, la muzeu

0
Copiii care au participat, vineri, la activitățile educativ-distractive de la Muzeul Județean Gorj au avut...

Se pregătește schimbarea Consiliului de Supraveghere CEO

0
Actualii șefi din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia nu mai au mult timp...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!