Președintele filialei Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici se dezice de propriile afirmații

0
463

„Curajosul“ președinte al filialei Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici, Vasile Fuiorea, își reneagă propriile afirmații pe care le-a postat pe pagina lui de Facebook într-un moment de rătăcire, pentru că după numai o zi a șters postarea prin care țintea Festivalul „Strad’Art“ de la Târgu Jiu. Mai mult decât atât, acesta susține că jurnaliștii au fost rea credință și că i-au interpretat cuvintele: „Nu știu de unde au dedus „domnii jurnaliști ” de la IGJ, că eu nu sunt de acord cu Festivalul de artă urbană ce se desfășoară la Târgu Jiu. Oricine a citit mesajul meu (în afara de ei care doresc senzaționalul și răstălmăcesc ce scriu) a dedus altceva, din ce doream să comunic pe Facebook! Dar mai trebuie sa ai și bună credință, să nu mai vorbesc de deontologie profesională!“.

Un postac pro PSD a înțeles exact la ce s-a referit Fuiorea cel „viteaz“

Interesant este că și un postac anti PNL a înțeles exact același lucru ca „domnii jurnaliști“: „Și Fuiorea ăsta… s-a găsit el sa critice ARTA de pe rablele lui Paraschiv! 😂 Ba, băieți din clanul de la Rugi, vouă vi se potrivește oricare din proverbele astea: Prostului tichie de margaritar îi trebuie sau Prostul nu e prost destul până nu e și fudul!“.

„Am o greață fără limite, când văd cum se mutilează fața orașelor“

Iată care a fost postarea ștearsă de „viteazul“ din fruntea UAP Târgu Jiu: „Ca artist vizual am o greață fără limite, când văd cum se mutilează fața orașelor cu pseudo lucrări de artă și kitsch-uri, cum personalități artistice cu proiecte relevante sunt ignorate de deciziile politicului, ale nepăsării și lipsei de pricepere a celor care gestionează fonduri pentru cultură! O țară care își disprețuiește artiștii, nu are nici un viitor“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here