4.2 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Actualitate Presiunea la apă scăzută în Târgu Jiu. Locuitorii din mai multe comune...

Presiunea la apă scăzută în Târgu Jiu. Locuitorii din mai multe comune au rămas fără apă

- Advertisement -

Presiunea la apă a scăzut în municipiul Târgu Jiu, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

„SC APAREGIO GORJ SA anunță utilizatorii din municipiul Târgu-Jiu, faptul că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a debitelor mari pe sursele de apă de suprafață, se va resimți presiunea scăzută a apei în mai multe zone ale orașului. Operatorul de apă și canal își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat“.

Furnizarea apei oprită în Lelești și Runcu

Din cauza viiturii, sursele de alimentare cu apă de pe Valea Bîlții, Runcu și Lelești sunt închise. Se va întrerupe furnizarea apei pentru o perioadă nedeterminată în comuna Lelești: satele Lelești si Frătești și în comuna Runcu: satele Valea Mare, Bîlta, Bîltișoara, Runcu și Răchiți. Reluarea furnizării apei va fi posibilă, când apa potabilă va fi la parametrii de calitate corespunzători“, se arată într-un comunicat de presă al Aparegio.

Alimentarea cu apă a comunei Peștișani

Cota de atenție a lacului de acumulare Clocotiș Vâja a fost depășită din cauza precipitaților abundente.

„SC APAREGIO GORJ SA anunță că, din cauza precipitațiilor abundente, a viiturilor și a depășirii debitului peste cota de atenție a lacului de acumulare Clocotiș Vâja, unde este amplasată captarea pentru alimentarea cu apă a comunei Peștișani, au apărut modificări ale calității apei din punct de vedere al turbidității și culorii începând cu data de 05.01.2021. Având în vedere cele menționate, vă recomandăm să folosiți apa doar în scop menajer“, se mai arată în comunicatul de presă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente