Primăria Novaci își extinde sediul! Consiliul Județean Gorj a aprobat predarea unui imobil!

0
81

Primaria NovaciAutoritățile locale din Novaci au solicitat preluarea, de la Consiliul Județean Gorj, a unui imobil aflat în stare avansată de degradare de pe raza orașului. Administrația locală dorește să reabiliteze respectivul imobil prin accesarea de fonduri și să îl utilizeze pentru anumite servicii din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Aleșii județeni au aprobat predarea acestei construcții care avea nevoie urgentă de a fi reabilitată. „Față de cele precizate, apreciem ca prioritar interesul local al Orașului Novaci, justificat prin intenția accesării de fonduri pentru realizarea unor lucrări de reabilitare și modernizare, pentru crearea unor spații moderne și funcționale pentru anumite servicii din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Orașului Novaci și servicii publice subordonate ale Consiliului Local Novaci, întrucât imobilul se află într-o stare avansată de degradare, menținerea afectațiunii actuale – bun proprietate a județului – nemaifiind justificată prin prisma legislației care reglementează domeniul public de uz și interes județean”, se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului Județean Gorj.

Imobil care trece din domeniul județului Gorj în proprietatea publică a Orașului Novaci și în administrarea Consiliului Local se află pe strada Eroilor din Novaci.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here