Acasa / Actualitate / Primăria Târgu Jiu are un arhitect șef!

Primăria Târgu Jiu are un arhitect șef!

Primăria municipiului Târgu Jiu are de câteva zile un arhitect șef. Nu este vorba despre vreo persoană care a ocupat postul prin concurs ci despre o numire temporară făcută de primarul Marcel Romanescu pentru a acoperi atribuțiile acestei funcții. Măsura vine în urma decizie luate de fosta șefă de la Urbanism, Ermina Pasăre de a refuza să mai ocupe și această poziție în unitatea administrativ teritorială.

 Postul de arhitect șef de la primăria municipiului Târgu Jiu dă în continuare bătăi de cap autorității locale. După ce la ultimul concurs nu s-a prezentat nimeni, acum, șefa Serviciului de Urbanism  a refuzat să mai răspundă de acest post. Pentru că era nevoie de un om care să îndeplinească și atribuțiile acestei funcții, municipalitatea a desemnat un angajat dintr-o altă direcție a primăriei. „Primăria municipiului Târgu Jiu nu a angajat nicio persoană pe funcția de arhitect șef. În acest moment delegat pentru acea funcție de arhitect șef este un angajat din cadrul Direcției Tehnice. Este vorba despre domnul Luci Paraschivu. Acum două săptămână doamna Pasăre a renunțat la atribuțiile de arhitect șef. Au existat două posibilități:  de a delega atribuțiile unui angajat din primărie sau să ducem toate documentațiile care sunt necesare pentru a fi semnate la Consiliul Județean, la arhitectul șef al județului. În urma discuțiilor avute cu angajații Serviciului de Urbanism care nu au dorit să preia aceste atribuții am luat decizia de a delega aceste atribuții unui angajat din cadrul Direcției Tehnice. Este o activitate delegată pentru unul din angajații primăriei Târgu Jiu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

La ultima evaluare șefa Serviciului de Urbanism Ermina Pasăre a fost notată cu calificativul nesatisfăcător de către municipalitate. Aceasta s-a adresat instanței și a câștigat prima înfățișare a procesului.

4 comentarii

  1. vai de orasul asta cu asa functionari…bine ca nu l a delegat marcelica pe ala de la gunoaie, ca tot l ati slavit prin ziar. orasul e condamnat la stagnare si izolare, indiferent de partidul care da primarul, pt simplul motiv ca cei care fac politica sunt niste pramatii incompetente. amin

  2. Alta boacana, a la Romanescu.Omul asta nu mai stie de el, a luat-o razna rau.Vai, vai, de acest oras amarat!

  3. Realizari a la Romanescu, investitii: moderinizare transport pubilc=0, Calea eroilor, modernizare=0, Casa de cultura-reabilitare si modernizare=0, centurile de ocolire=0, termoizolare blocuri=0, PUG=0, sport de performanta=0, mizerie generala, cu precadere la periferii si carduri de ciori in parcul central=100%, etc. asisderea balci politic in public cat cuprinde=100% si bani din bugetul local cheltuiti aiurea pe kiciuri culturale,etc. Concluziile, pot fi trase de fiecare cetatean de buna credinta.Si atunci cu acest oras blestemat de ani de zile de astfel de incompetenti la conducerea acestui municipiu cum ramane?

  4. Realizari a la Romanescu: pacari construite=0, modernizare transport si iluminat public=0, modernizare casa de cultura=0, amenajare si modernizare Calea Eroilor =0, centuri ocolire municipiu=0, termoizolare blocuri=0, PUG=0, etc, etc!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*