7.4 C
Târgu Jiu
joi, martie 4, 2021
Acasă Actualitate Primăria Târgu-Jiu oferă INTERNET gratuit! Veți fi ANUNȚAȚI de orice avarie din...

Primăria Târgu-Jiu oferă INTERNET gratuit! Veți fi ANUNȚAȚI de orice avarie din oraș

wi fiPrimăria Târgu-Jiu pune la dispoziţie o rețea WI-FI în Parcul Central, Victoria-Centru, zona Amfiteatru, Parcul Coloanei fără Sfârșit, Parcul Lido și Parcul Debarcader. Din martie rețeaua va fi 100 % funcțională, în acest moment se mai lucrează la montarea aparaturii în Debarcader. Târgujienii care se vor loga pentru a beneficia de netul gratuit, vor primi și sms-uri în cazul în care se va sparge vreo conductă de apă sau dacă va avea loc altă avarie în oraș.

wi fi 3În mai multe zone din municipiul Târgu-Jiu există posibilitatea conectării în mod gratuit la Internet prin reţeaua WI-FI pusă la dispoziţie de Primăria Târgu Jiu. În perioada următoare, este posibil ca WI-Fi gratuit să mai existe și în alte zone. Primarul Aurel Popescu a spus că au existat cereri de-a lungul timpului de la cetățeni. Conectarea se face prin introducerea numărului de telefon, după care, printr-un SMS, se va primi codul de acces. Pentru această investiție, Primăria Târgu-Jiu plătește 150 de euro, pentru fiecare zonă de amplasament. „Am stabilit cinci zone din Târgu Jiu unde va funcţiona acest serviciu de internet gratuit: Parcul Central, Victoria-Centru (zona Amfiteatru), Parcul Coloanei fără Sfârşit, Parcul LIDO şi Parcul Debarcader, unde lucrările de montare a aparaturii sunt încă în desfăşurare. Este un serviciu solicitat de mulţi cetăţeni, în special de tineri. Prin acest serviciu, Primăria Târgu-Jiu va oferi şi alte informaţii de interes public. Vom continua acest demers pentru a asigura internet gratuit în cât mai multe zone din oraş“, a spus primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu.

wi fi 2Reprezentanții autorităților locale au anunțat că cei care se vor loga la rețeaua gratuită, vor fi anunțați prin sms de avariile care se vor produce în muncipiu. De exemplu, dacă pe o anumită stradă se va sparge o conductă de apă, avaria va fi anunțată prin sms. „Este un lucru benefic. Mai ales partea asta cu mesajele. Mie îmi convine. Voi afla mai rapid dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva la mine în zonă. Vin în centru des, la plimbare și cred că îmi va fi util internetul gratuit, chiar dacă am net și pe tel, la abonament”, a spus un târgujian.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente