Primăria Târgu Jiu scapă, momentan, de executarea silită cerută de Clubul Pandurii

0
128

Primăria Târgu Jiu scapă, momentan, de executarea silită, cerută în instanță de Pandurii Lignitul Târgu Jiu după câștigarea procesului cu acționarii. Clubul de fotbal aflat în insolvență mai are de așteptat până să recupereze creanțele.

“Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite, formulată de petenta UAT Tg-Jiu. Dispune suspendarea provizorie a executării silite ce formează obiectul dosarului de executare nr.1223/2019, instrumentat de Societatea Profesională de Executori Judecătorești ”Lex Fortis” până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite în cadrul dosarului nr.5227/318/2021 al Judecătoriei Tg-Jiu. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 05/05/2021, la Judecătoria Tg. Jiu”, este decizia prin care autoritățile locale din Târgu Jiu respiră ușurate, momentan.

Greșeală după greșeală

După o primă decizie favorabilă, primarul Marcel Romanescu speră să scape de plata datoriilor. „Nu noi, ca autoritate publică locală, suntem cei vizați de acea acțiune. Acțiunea vizează Consiliul Local și conturile sunt înregistrate pe UAT Târgu Jiu. Spre bucuria noastră acțiunea a fost acceptată. Noi sperăm ca și ulterior, în instanță, să putem demonstra că noi nu suntem parte în acea speță. Hotărârea judecătorească este pronunțată împotriva Consiliului Local Târgu Jiu. Nu vrem să ajungem în situația de a achita acea sumă de 28 de miliarde de lei. Eu cred că prima greșeală a fost când s-a constituit acea asociere. Trebuia luat ca și membru asociat Primăria Târgu Jiu sau UAT Târgu Jiu, nu doar Consiliul Local”, a transmis Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here