-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitatePrimarii, puși să amendeze pe cine refuză recenzarea

Primarii, puși să amendeze pe cine refuză recenzarea

Procesul de recenzare merge extrem de greoi la nivelul județului Gorj. Șefii de la București acuză lipsa de implicare a primarilor și chiar îndeamnă șefii UAT-urilor din Gorj să dea amenzi.

Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, susține că mai mulți recenzori au renunțat la activitate, când și-au dat seama că nu pot face față muncii desfășurate pentru procesul de recesământ. De altfel, munca în teren este grea, o parte din gorjeni refuzând să se recenzeze. Potrivit autorităților, aceștia riscă amenzi.
„Nu stăm deloc bine, chiar dacă în perioada de autorecenzare am fost fruntași. S-a primit o adresă de la șeful Institutului Național de Statistică, prin care face apel la primari să se implice mai mult pentru că este activitatea dumnealor. Ei sunt primii interesați de rezultatul acestui recensământ. Pot să dea amenzi pentru neefectuarea recenzării. În această scrisoare trimisă primarilor, președintele INS chiar consemnează acest lucru. Va urma un apel al Prefecturii Gorj să se implice, pentru că termenul de 17 iulie nu va fi prelungit. Cunosc cazuri care nu doresc să se recenzeze. Ei pot fi amendați cu 3000 de lei”, a declarat Marcel Iacobescu.

Magazin de produse de panificație, amendat de inspectorii sanitar-veterinari

0
Un magazin de pâine și produse de panificație a fost amendat de către inspectorii sanitar-veterinari...

VIDEO: Prins când abandona deșeuri cu un camion

0
Polițiștii locali au surprins o persoană în timp ce depozita ilegal reziduuri menajere și provenite din...

Amendă record de 40.000 de lei pentru șoferul unei autoizoterme

0
Șoferul unei autoizoterme a fost amendat cu suma de 40.000 de lei de către reprezentanții...

1 COMENTARIU

  1. OARE PUTONIERUL ASTA IN REZERVA STIE CA PANA ACUM PE LA MINE NU A TRECUT PICIOR DE RECENZOR?PREFECTURA DE CE NU AFISAZA UN NUMAR DE TELEFON LA CARE SA INTREBAM?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!