Acasa / Actualitate / Primarul comunei Albeni susține că a fost amenințat de Coco Păun

Primarul comunei Albeni susține că a fost amenințat de Coco Păun

Primarul comunei Albeni susține că familia sa a fost amenințată cu moartea de Coco Păun, un fost cap al lumii interlope din Gorj, care este în relații apropiate cu o funcționară. Aceasta doamnă (n.r.-Viorica Băltărețu) a încercat să mă amenințe cu Coco Păun că îmi omoară familia, în această cauză întocmindu-se și un dosar penal pentru ultraj , dosar pe care organele de Poliție l-au facut uitat !
I- am delegat atribuțiile de colectare prin încasare în teren ! Oare cu ce am greșit?“, a postat primarul Stan, care o mai acuză pe funcționară că a comis o serie de nereguli.

„Este exclus să-i fi spus să-l amenințe pe domnul primar“

Viorica Băltărețu susține că nu i-a spus lui Coco Păun să-l amenințe pe primarul Stan: „Este exclus să-i fi spus să-l amenințe pe domnul primar. Îl cunoaște multă lume, care știe că este un om civilizat. Nu și-ar permite să facă scandal într-o primărie sau să vorbească urât domnului primar. Sunt excluse aceste acuze pe care i le aduce. Domnul Stan se simte amenințat și atunci începe să facă presiuni asupra unor oameni. Nu știu de ce domnul Stan se simte amenințat de domnul Păun și pentru ce ar putea să se simtă amenințat“.

„Coco Păun mi-a moșit copiii“

Viorica Băltărețu recunoaște că se află în relații apropiate cu Coco Păun și spune că există posibilitatea ca și Coco Păun să-l acționeze în instanță pe primarul Stan pentru acuzațiile pe care le-a făcut: „Chiar și domnul Păun o să facă o plângere în acest sens. Niciodată u s-a pus problema să-i amenințe familia sau pe dânsul. Eu nu cred că cineva și-ar permite să vină într-o primărie și să înceapă să amenințe pe cineva, mai ales pe un primar. Mi-a moșit copiii. Relația noastră este foarte apropiată“. Primarul Stan a făcut campanie electorală la alegerile europarlamentare pentru Pro România. Aceste este primar independent.

Viorica Băltărețu se află de mai mult timp în conflict cu primarul din Albeni. Femeia este nevoită să meargă zilnic pe jos, indiferent de condițiile meteorologie, între 12 și 16 kilometri, până în cele mai îndepărtate sate, pentru a le duce localnicilor care au mai rămas în aceste zone înștiințări de plată sau pentru a încasa taxele și impozitele locale. Femeia a primit ordin de la primar să nu folosească mașina de serviciu. Funcționara consideră că este hărțuită în acest fel pentru a-și da demisia, dar refuză să facă acest lucru. Și alți angajați din Primăria Albeni și-au dat demisia după ce au intrat în conflict cu primarul Stan.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*