Primarul comunei Aninoasa scos din izolare de instanţa de judecată

0
125

Primarul comunei Aninoasa a reuşit să anuleze în instanţa de judecată o decizie a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj prin care era nevoit să stea în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu un angajat depistat cu COVID-19.

Primaru Ilie Petroi a fost revoltat de decizia luată pentru că s-a mai aflat o dată în izolare la domiciliu, iar acum se află în plină campanie electorală. Edilul a contestat decizia la Judecătoria Târgu Cărbuneşti, susţinând că nu se afla în categoria contacţilor direcţi. Primarul a adus şi martori care să-i confirme versiunea. „Instanţa a judecat drept şi a arătat că decizia este netemeinică şi nelegală, astfel că pot beneficia de dreptul constituţional de a mă deplasa liber. Am fost carantinat împotriva voinţei mele, în baza unei anchete sumare, care balansa doar într-o parte doar o declaraţie din partea persoanei care este infectată“, a spus Ilie Petroi.

Familia a rămas în izolare 

Familia primarul comunei Aninoasa a rămas în izolare. „Culmea este că eu am ieşit din izolare, dar familia nu pentru că am omis să solicit acest lucru. Am solcitat DSP să scoată familia din izolare, dar s-a refuzat. Decizia nu are logică. Eu a trebuit să părăsesc domiciliu şi stau la un cumnat. Avocata mea va solicita Direcţiei de Sănătate Publică revocarea deciziei. Dacă eu care puteam să transmis acest virus am fost pus în libertate, atunci şi cu familia mea trebuie să se procedeze la fel“, a mai spus primarul localităţii Aninoasa.

„Se duce o luptă murdară pentru câştigarea alegerilor“

Primarul Ilie Petroi spune că s-a gândit şi la un posibil atac murdar al adversarilor politici care vor cu orice mijloace să câştige alegerile: „Am luat în calcul şi posibilitatea unui scenariu ca să fiu tras pe linie moartă, pentru că l-a nivelul localităţii se duce o luptă murdară pentru câştigarea alegerilor, bazată pe conturi false de Facebook false, care pătează imaginea localităţii. S-a coroborat cam prea multe coincidenţe“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here