Primarul de Târgu Jiu, Marcel Romanescu, 10 MINUTE la DNA Craiova! „Nu avem nicio calitate în dosar”

0
103

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost audiat ieri, la DNA Craiova, în dosarul ”Parcarea Rodna”, în jur de 10 minute. Despre ce este vorba: ”Mi-au făcut plângere cei de la Rodna (cei trei oameni de afaceri care au concesionat parcarea de la primărie, pentru zeci de ani, n.red.) pentru că am emis acele dispoziții de reziliere a contractului, crezând că astfel, mă intimidează”, a spus edilul orașului Târgu Jiu.

Primarul municipiul Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a fost chemat joi la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA, el afirmând că a fost citat pentru a fi audiat într-un dosar privind rezilierea, înainte de expirare, a unui contract de concesiune pentru o parcare din centrul oraşului.Marcel Romanescu a precizat că nu i s-a adus la cunoştinţă calitatea în care a fost chemat la audieri, punctând doar că a trebuit să aducă anumite lămuriri în respectivul dosar.

Edilul a adăugat că, alături de el, la audieri au mai fost chemaţi şefa Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Târgu-Jiu şi secretarul instituţiei, Grigore Jianu.În iunie, primarul Marcel Romanescu a reziliat contractul dintre administraţia locală şi o societate comercială care administrează o parcare din centrul municipiului, contract ce urma să expire în luna decembrie.

„Sunt extrem de motivat”

Practic, spune edilul Romanescu, „ar fi un dosar pe civil pentru că nu e vorba de prejudicii atâta timp cât activitatea s-a desfășurat în continuare.Sunt extrem de motivat, fie și numai pentru faptul că și-a asumat fiecare că suntem în răzsboi, Gravitatea nu e la mine, poate fi anulat un act aqdministrativ. La ei, este problema, dacă se confirmă ceea ce este în dosar”, a mai spus primarul.

Acesta face referire la faptul că, în ciuda prevederilor, de fapt, clauzelor contractuale, administratorii Parcării Rodna au subînchiriat spațiul mai multor firme. Marcel Romanescu: „ Nu au voie să subînchirieze, scrie clar în contract.. Ori, acolo, sunt terase cu mici,și altele. Doar pe parcare iei 500-600 de milioane de lei vechi pe an, iar Primaria primește sub 100 milioane de lei vechi … În condițiile astea, ei ar înregistra și pierderi…Presa locală a relatat pe larg acest subiect. În fine, DNA Craiova ne-a citat doar pentru clarificări pentru că nu avem nicio calitate în dosar ”, a mai spus primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here