12.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitatePrimarul din Albeni s-a certat cu un consilier local și intră în...

Primarul din Albeni s-a certat cu un consilier local și intră în concediu

Cunoscutul primar din comuna Albeni, Ionuț Stan, implicat în numeroase scandaluri și dosare penale, a anunțat pe pagina sa de Facebook că va intra în concediu de odihnă în urma unui conflict cu un consilier chiar din același partid cu primarul.

Primarul Stan se plânge de faptul că proiectele lui nu trec de Consiliul Local, pentru că un consilier s-a aliat cu cei de la PSD.

Filmat când vorbea de șpăgi pentru angajare

Primarul din Albeni este cunoscut în toată țara, ca urmare a scandalurilor în care este implicat. Ultimul se referă la o serie de înregistrări video care circulă și în care primarul vorbește de anumite sume de bani pentru angajări.

Aceste este și anchetat penal. Cel care depus plângere împotriva sa a arătat că a dat o sumă de bani pentru a fi angajat în cadrul Primăriei, după care primarul l-a pus să muncească la vila sa din Târgu Jiu. Apoi, salariatul a intrat în dizgrația primarului, care i-a aplicat același tratament ca și altor angajați care au avut parte de aceleași măsuri: a fost trimis pe jos la cetățenii din satele îndepărtate ale localității, pentru a-l determina să își dea demisia.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -