Primarul orașului Tismana, supărat pe conducerea Consiliului Județean

4
45

Primăria orașului Tismana a primit printre cele mai mici sume din partea Consiliului Județean Gorj, pentru echilibrarea bugetelor locale. Doar 250.000 de lei a primit Tismana, în timp ce comuna vecină, Peștișani, va beneficia de aproximativ un milion de lei.

Primarul localității Tismana, Marian Slivilescu, este supărat pe conducerea Consiliului Județean Gorj, deși acesta face parte din același partid cu șeful județului, Cosmin Popescu: „Ne facem griji serioase în ceea ce privește derularea programului pe anul 2019. Sunt complet nemulțumit de comentariile care s-au făcut cu privire la excedent. În cazul localității Tismana, s-a intrat cu două contracte din anul anterior bugetar, modernizarea a două drumuri comunale în valoarea totală 2,4 milioane de lei. Se pare că cei care împart banii consideră acesta excedent. Păi nu este un excedent. Nu sunt bani necheltuiți pentru că așa am vrut noi. Sunt contracte în derulare. În loc să facem investiții în luna aprilie, noi facem proiectări și studii de fezabilitate și ne ducem cu lucrările spre luna octombrie sau noiembrie. Este o mare nedreptate care se face“.

„Este cea mai mică sumă alocată unui oraș“

Primarul Marian Slivilescu susține că primăriile care fac cheltuieli nejustificate sunt sprijinite mai mult: „Se dau în continuare bani la cei care au făcut împrumuturi, au făcut datorii, iar cei care și-au păstrat banii pentru lucrări sau sunt chibzuiți au dreptul să folosească excedentul doar pentru salarii. Este cea mai mică sumă alocată unui oraș.  Se judecă cu îngăduință cei care cheltuie în avans și fac cheltuieli pe care nu le pot susține“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here