Primarul Romanescu a scos afară un jurnalist din biroul său: „Te-ai luat de familie! Te rog să ieși afară!“

0
1066

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a început să aibă un comportament de vătaf. Acesta a dat afară din biroul său pe un jurnalist, care venise să-i adreseze o serie de întrebări.

Alin Stan, jurnalist la publicația „Pandurul“ și colaborator la Tv Târgu Jiu, spune că a fost șocat de gestul primarul „Am rămas uluit de comportamentul primarului Marcel Romanescu. Am venit să obțin declarații. Nu eram singur în birou. Mai eram împreună cu o echipă de jurnaliști de la o televiziune și mi-a spus în felul următor, pe un ton răstit: «Bă, prietene! Te-ai luat de familie! Te rog să ieși afară! Astăzi nu stai la declarații, te rog să ieși afară». Am fost șocat de această reacție. Nu mă așteptam la așa ceva. Am plecat, pentru că nu mai voia sa facă vreo declarație în prezența mea“, a povestit Alin Stan, jurnalistul scos afară din birou de primarul Romanescu.

De ce s-a supărat primarul Romanescu

Jurnalistul Alin Stan a adăugat că reproșurile primarului se referă la o emisiune de televiziune la care a participat în calitate de invitat: „În noaptea alegerilor am fost prezent la bucuria câștigării alegerilor de către primarul Marcel Romanescu. Acesta s-a deplasat prin centrul municipiului Târgu Jiu, însoțit de grupul de susținători, iar când a ajuns în fața sediului Primăriei s-a îmbrățișat cu o subordonată. Eu am vorbit despre acest episod, care a și fost filmat“.

Marcel Romanescu: „Regret incidentul“

Primarul Marcel Romanescu regretă incidentul, dar susține că familia sa i-a fost lezată: „A fost un atac la familie la o televiziune online. Regret momentul acela, dar este determinat de reacțiile respectivei persoane în emisiunea respectivă de televiziune“. Primarul a mai precizat că s-a îmbrățișat cu toate persoanele pe care le cunoștea și că familia era alături de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here