Primarul Romanescu le-a pus gând râu polițiștilor locali. „Putem merge până la desființarea unor structuri“

0
2324

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, le-a pus gând rău polițiștilor locali. Acesta spune într-o postare pe Facebook că Poliția Locală ar putea fi desființată, iar atribuțiile să fie preluate de Poliția Română.

Noua organigramă a Primăriei Târgu Jiu a fost votată astăzi în Consiliul Local.

„Avem o nouă organigramă pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu. Mulțumesc echipei care a depus o muncă titanică în ultima perioadă pentru această reorganizare.

Am avut majoritatea voturilor asigurate de către consilierii PNL și de viceprimarul Gabriel Coica.

Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente.

Știu că există nemulțumiți și că cei care își pierd funcțiile de conducere încearcă să se folosească de ceilalți angajați, insinuând tot felul de scenarii, în speranța că vor putea bloca noua organigramă. Le spun de pe acum că nu vor putea face asta!

Avem o opțiune simplă și putem merge până la desființarea unor structuri, cum ar fi, spre exemplu, Poliția Locală, ale cărei atribuții pot fi preluate de structurile MAI.

Eu nu îmi doresc ca oamenii să-și piardă locurile de muncă, dar nici nu putem să punem interesele personale mai presus decât cele ale comunității! Alegerea este a dumnealor“, este mesajul postat de primarul municipiului, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here