Acasa / Actualitate / Primarul Stan iese din nou la rampă. Ce cuvinte i-a adresat unei angajate

Primarul Stan iese din nou la rampă. Ce cuvinte i-a adresat unei angajate

Cuvinte incalificabile au fost adresate de către primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, unei salariate din cadrul primăriei. Viorica Băltărețu este angajată în funcția de contabil la Primăria Albeni. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook cuvintele pe care i le-a aruncat șeful ei, primarul Stan, care taie și spânzură în localitate: „ASTĂZI PRIMARUL IONUȚ STAN, DE LA PRIMĂRIA ALBENI, SUPĂRAT PE MINE, A AFIRMAT CĂ «DUMNEZEU MI-A DAT PALME IN VIAȚĂ», FĂCÂND REFERIRE LA UNUL DINTRE BAIEȚII MEI CARE SUFERĂ DE PARALIZIE CEREBRALĂ“.

Viorica Băltărețu s-a simțit jignită de afirmația făcută de către primarul Stan și a relatat ce înseamnă să fie părintele unui copil cu dizabilități: „El nu știe ca a avea un copil cu dizabilități este, cu siguranță, o provocare pe care viața ne-o lansează fără drept de apel și căreia, indiferent de circumstanțele în care se întâmplă, trebuie sa îi facem față. De aceea, a avea un copil cu dizabilități este una dintre cele mai copleșitoare experiențe pentru un părinte – o experiență care, oricum ar fi definită, te ia pe nepregătite, purtându-te într-o călătorie prin viață, fără să știi dinainte care este destinația și câte alte provocări vei întâlni pe parcurs. Cu toate acestea, există, se pare, ceva care este mai presus de orice putere omenească, ceva care îți dă forța de a trece printr-o astfel de experiență făcând față celor mai greu de imaginat situații“.

„Trebuia să-l trimiți la balamuc“

Toate comentariile au fost extrem de virulente la adresa primarului Stan. „Acest individ sau mai bine zis”DEMON” nu realizeaza oare cât e de bătut el de soarta??? Trebuia să-l trimiți la balamuc, poate cineva reușea să-l convingă de diagnosticul lui. Suferă clar de o boala incurabilă“, a postat Andreia Cîrstoiu.

Scandalurile se țin lanț la Primăria Albeni

Primarul Stan este în conflict cu o parte dintre angajați, pe care-i asuprește prin tot felul de metode. De exemplu, aceștia nu și-au primit salariile, în timp ce alți salariați și-au încasat drepturile bănești. Săptămâna trecută, primarul Stan a fost implicat într-un scandal. Acesta a sunat la 112 după ce soțul unei casierițe din Primăria Albeni a venit în biroul său, pentru a-i cere socoteală cu privire la modul în care își bate joc de soția sa. Femeia a fost trimisă să strângă taxele și impozitele locale de la cetățenii dintr-un cătun îndepărtat aflat la 10 kilometri distanță fără un mijloc de deplasare și fără să aibă voie să folosească mașina personală. Primarul susține că soțul femeii l-ar fi amenințat cu un cuțit și a sunat la 112. Pe holul instituției ar fi avut loc o agresiune fizică între soțul femeii și un buldo-excavatorist. Scandalurile la Primăria Albeni se țin lanț de când edilul Ionuț Stan a câștigat mandatul de primar.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*