Acasa / Actualitate / Primul om de afaceri din Gorj care se alătură Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu

Primul om de afaceri din Gorj care se alătură Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu

Primul om de afaceri din județul Gorj care se alătură Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu este Viorel David, directorul societății Artego. Acesta va susține ramura handbal din cadrul clubului. Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a declarat că s-a semnat un contract de sponsorizare: „Am discutat cu dânsul și am și semnat un contract de sponsorizare. Nu vreau să vorbesc prea mult. O să fie prezentat în Consiliul Local și atunci se va cunoaște suma. Acest club va fi crescut încet, dar sănătos. Nu vreau să mă hazardez cu salarii de mii de euro și apoi să avem probleme financiare“.

Robert Bălăeț spune că scandalurile provocate în jurul clubului, unele dintre ele în mod artificial, îi țin la distanță pe oamenii de afaceri care vor să sprijine sportul.

„Totul trebuie să fie extrem de transparent“

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că toată activitatea va fi transparentă: „Oamenii de afaceri nu mai au încredere să investească în sport. Am avut cinci șase întâlniri cu oameni de afaceri. Unii îndrăgeau baschetul și alții care îndrăgeau handbalul. Nu trebuie să vă ascundem, vorbim aici de domnul David de la Artego, care sunt sigur că va veni alături de noi într-o perioadă următoare. Pentru asta, totul trebuie să fie extrem de transparent. Oamenii vor să știe ce întâmplă cu banii lor pentru fiecare leu scos din firmă“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*