spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăActualitatePrioritățile Consiliului Județean pentru 2021

    Prioritățile Consiliului Județean pentru 2021

    Bugetul Consiliului Județean Gorj a fost aprobat în unanimitate. Prioritățile celor ce conduc județul sunt asigurarea cofinanțării pentru proiecte europene aflate în derulare, dar și noi lucrări de modernizare a sistemul sanitar din Gorj.

    „Am aprobat bugetul judeţului printr-un vot în unanimitate. Ca priorităţi ne orientăm către asigurarea cofinanţării pentru proiectele europene aflate în derulare, precum şi asigurarea părții de finanţare pentru doctumentațiile tehnice pentru proiectele pe care vrem să le depunem pe programele naționale și PNRR, dacă va fi aprobat. Ne-am orientat să asigurăm şi partea de finanţare pentru cheltuielile de funcţionare şi salarizare ale Direcţie Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, avem un deficit, ca şi anul trecut, dar sperăm să se rezolve problema la rectificarea bugetară din august- septembrie, iar partea de funcționare care revine statului român să fie asigurată”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

    Secții reabilitate

    În ceea ce privește investițiile în sănătate, Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu este principalul beneficiar. „Ieri am semnat contractul pentru modernizarea a trei secţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, secţia Medicală 1, Gastroenterodologie şi Neonatologie, iar săptămâna viitoare vom semna contractul de furnizare a paturilor pentru terapie intensive și instrumentar medical de pe ATI și Urgențe urmând ca licitaţia pentru achiziţia de ventilatoare să fie reluată, pentru că nu am avut nici o ofertă”, a mai transmis șeful județului. În zona de rețele de drumuri județene, din fonduri proprii, va fi asigurată “o circulație fluidă pe DJ ce străbate localitatea Padeș”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: