9.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitateProbleme mari pe linia de examinări la Serviciului Permise și Înmatriculări

Probleme mari pe linia de examinări la Serviciului Permise și Înmatriculări

Urmează o perioadă agitată pentru angajații din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj. Ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor Pascale, crește numărul solicitărilor venite dinspre cetățeni. Cele mai mari întârzieri sunt pe linie de examinări.

„În continuare ne luptăm cu o lipsă acută de personal la nivelul serviciului. Am făcut toate demersurile şi vom face în continuare pentru a completa schema de lucrători ai instituţiei. În acest moment, 13 lucrători îşi desfăşoară activitatea dintre care patru sunt examinatori la proba practică, restul de personal fiind la înmatriculări, preschimbări permise şi examinare probă teoretică. Linia de muncă examinări a fost şi va rămâne linia cu mari probleme privind lipsa de examinatori”, a declarat Ştefan Țacu, comisar țef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări,

Program de sărbătoare

În perioada sărbătorilor pascale, programul de lucru se va modifica „Noi ne vom desfăşura activitatea normal, conform programului aprobat de Instituția Prefectului. Ca zile libere vom avea două, 30 aprilie şi 3 mai”, a spus Ştefan Țacu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -