Acasa / Actualitate / Procuroarea Maria Pițurcă, cercetată penal pentru percheziția de la Baia de Aramă

Procuroarea Maria Pițurcă, cercetată penal pentru percheziția de la Baia de Aramă

Modul în  care procuroarea Maria Pițurcă a acționat în timpul perchiziției de la casa familiei Șărămăt, din Baia de Aramă, când a luat-o pe Sorina târâș, pentru a fi predată familiei adoptive din Statele Unite ale Americii, face obiectul unei cercetări penale, care este efectuată de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Minora era crescută de familia unui asistent maternal

Bogdan Licu, procurorul general al României, a spus că dosarul va fi preluat de Secția specială de investigare a magistraților: „În acest moment este un dosar penal pe rolul Parchetului Curții de Apel Craiova, dar cred că în curând va fi preluat de Secția de investigare a infracțiunilor din justiție. Prima reacție a fost să dispun verificări administrative care urmau să fie făcute de Serviciul de Îndrumare și Control, care este în subordinea procurorului general. Între timp lucrurile au evoluat și s-a întocmit dosar penal“.

Cazul a dat naștere unui val de reacții negative, pentru că fata a refuzat să meargă la familia care a adoptat-o. Este vorba de soții Săcărin, din Craiova, care trăiesc de mai multă vreme în Statele Unite Ale Americii.

3 comentarii

  1. De unde dracu au mai scos o si pe stramba asta?!
    Daca asa specimene ancheteaza oamenii ne am lamurit…Fereasca sfantul sa ajungi pe mana unor astfel de sifilitici platiti degeaba cu cate 4.000 euro net pe luna!!

    • De ce jignesti? Nu stii exact ce s-a intamplat! Si nu jigni, esti cu ceva mai bun?!

      • Iti doresc sa n ajungi vreodata pe mana unui astfel de trogloit. Abia cand situatia devine complexa, pt ca te priveste pe tine sau pe cineva drag tie ar fi bine sa te exprimi. Pana atunci, zit

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*