Acasa / Actualitate / Profesor gorjean, revoltat de atitudinea șoferilor, în momentul în care ambulanța îi transporta copilul la spital

Profesor gorjean, revoltat de atitudinea șoferilor, în momentul în care ambulanța îi transporta copilul la spital

Un profesor gorjean este revoltat de reacția pe care au avut-o șoferii în momentul în care ambulanța se deplasa cu băiețelul său, în vârstă de șase ani, către spitalul din Craiova. Copilul a fost trimis cu ambulanța de la Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești către spitalul din Craiova. Traseul a fost unul de coșmar, pentru că mulți șoferi refuzau să oprească pentru a face loc ambulanței să treacă.

„Dragă șoferule, în primul rând trebuie să fii OM! Nu te învăț eu, eu doar trag un semnal de alarmă. După experiența mea de ieri, m-am simțit scârbit de ce am văzut, a fost un șoc. Dacă vezi o ambulanță pe drum, cu semnalele acustice și vizuale pornite, dă-i prioritate, poate va fi momentul când va veni către tine sau vei fi dus tu sau vreunul drag ție și nu știu cum te-ai simți! Dacă vezi o mașină de pompieri, las-o să treacă, nu se știe când îți va arde casa și ți-ai dori să ajungă repede. De poliție știu că îți e frică, că de… amenda te ustură! Dacă nu au semnalele pornite, lasă-le să treacă, mai bine stau în bază să preia alte cazuri în așteptare, decât în spatele tău în trafic. Acestea ar trebui să fie reguli de bun simț, chiar dacă există și legislație privind aceste aspecte. Respect șoferilor oameni! Cei nesimțiți să se schimbe, să se autoeduce!“, a postat Costi Gârniceanu pe pagina sa de Facebook. Acesta a precizat că băiețelul lui este bine.

Un comentariu

  1. Cetarean nemultumit

    Aveti dreptate,domnule profesor! Eu am dat prioritate salvarii,iar politia din Tg.Jiu mi.a suspendat permisul plus amenda cam mare. Asta pt ca,zice dansul de la rutiera, trebuia sa dau prioritate unui autoturism ce se deplasa in spatele meu fara sa aiba omul probleme din cauza mea.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*