Acasa / Actualitate / Profesorii din Fărcășești își primesc salariile! Primarul a anunțat că a fost aprobată rectificarea bugetară la nivel local!

Profesorii din Fărcășești își primesc salariile! Primarul a anunțat că a fost aprobată rectificarea bugetară la nivel local!

Primaria FarcasestiConsiliul Local Fărcășești s-a reunit la jumătatea acestei săptămâni pentru a aproba rectificarea bugetară la nivel local, fiind necesari bani pentru plata salariilor cadrelor didactice. Astfel, aleșii locali prezenți la ședința CL Fărcășești au aprobat hotărârea prin care dascălii vor beneficia de remunerațiile care li se cuvin.

Profesorii din județul Gorj își primesc salariile în perioada 5 și 18 ale lunii, astfel că pentru unii dascăli există deja o întârziere salarială de câteva zile. Tocmai din acest motiv, ședința de la CL Fărcășești a fost convocată de îndată, iar rectificarea bugetară de la nivel local a fost aprobată. „Am făcut o ședință de consiliu Local după ce a venit decizia de la finanțe cu profesorii și am votat proiectul de hotărâre pentru a debloca salariile profesorilor, iar consilierii PSD și PMP nu au venit la ședința de consiliu. Fostul primar Bălu a venit până în sală, a văzut că avem majoritate și a plecat. Ieri ( n.red miercuri) ne-a venit decizia și tot ieri am convocat Consiliul Local, ieri am aprobat o sumă undeva la două miliarde de lei vechi pentru plata angajaților din administrație și cadrele didactice. Trebuie să aibă bani de sărbători acești oameni, banii profesorilor fiind plătiți din bugetul primăriei”, a declarat Constantin Drăgoescu, primarul comunei Fărcășești.

Administrația va încerca să achite salariile cadrelor didactice cât mai repede, astfel încât profesorii să nu rămână fără bani chiar de sărbători.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*