Acasa / Actualitate / Program special la Permise și Înmatriculări pentru minivacanța de 1 Mai

Program special la Permise și Înmatriculări pentru minivacanța de 1 Mai

Minivacanța de 1 Mai le dă peste cap planurile celor care vor să obțină permisele de conducere. Cum ziua de 30 aprilie a fost declarată nelucrătoare, șefii Serviciului Permise și Înmatriculări Gorj s-au văzut nevoiți să îi reprogrameze pe cei care susțin examene sau își înmatriculează mașinile. Școlile de șoferi au fost informate și ele despre noul grafic.

Sute de gorjeni care urmau să susțină proba teoretică sau cea practică pentru obținerea permisului de conducere, ori erau programați cu mașina la înmatriculare pe 30 aprilie, au fost reprogramați, urmând să susțină mai repede proba decât fusese, inițial, stabilit.

„Pentru proba practică de susținere a examenului în vederea obținerii permisului de conducere, în data de 30 aprilie erau programați 49 de candidați. Acești candidați au fost reprogramați în data de 27 aprilie. În ceea ce privește examinarea candidaților la proba teoretică, avem programați 61 de candidați. Aceștia se pot prezenta când doresc până la data de 30 aprilie sau pe data de 27 aprilie. Dacă sunt persoane care nu se pot prezenta în data de 27, atât la proba teoretică, cât și la cea practică, cu condiția să nu le expire școala de conducători auto, pot veni în audiență să îmi solicite o dată anume când doresc examinarea”, a declarat Ștefan Țacu, șeful Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Gorj.

Peste 80 de programări la înmatriculări

Modificări s-au făcut și în privința înmatriculărilor de mașini și preschimbării permiselor.

„În ceea ce privește linia de muncă privind înmatriculările de vehicule, avem 84 de persoane. Toți se pot prezenta până la această dată sau pe data de 27 aprilie. Pentru preschimbarea permiselor de conducere, aveam programați pentru 30 aprilie 47 de solicitanți. Aceștia se pot prezenta până la această dată în vederea preschimbării permisului de conducere, în data de 27, sau ulterior, când doresc. Important este să aibă biletul de programare cu data de 30”, a mai spus Ștefan Țacu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*