-4.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 8, 2023
AcasăActualitateProiect de 15 milioane de lei obținut de UCB

Proiect de 15 milioane de lei obținut de UCB

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu a reușit să obțină finanțarea pentru derularea proiectului „Dezvoltarea infrastructurii digitale a UCB în vederea pregătirii acesteia pentru meseriile viitorului, în valoare de peste 15 milioane de lei.

Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență. „În conformitate cu Lista intermediară a proiectelor admise/respinse rezultată în urma etapei de evaluare calitativă, proiectul depus de instituția de învățământ superior a obținut 81 de puncte din maximul de 100, fiind declarat admis. Prin acest proiect, conducerea instituției de învățământ superior și-a propus dezvoltarea infrastructurii digitale a universității, îmbunătățirea competențelor digitale ale studenților, cadrelor didactice și de cercetare, dar și pe cele ale personalului didactic auxiliar și pregătirea universității pentru provocările prezentului și viitorului“, se arată într-un comunicat de presă al UCB.

Ce facultăți și centre vor beneficia de finanțare

Laboratoarelor și centrele din cadrul următoarele facultăți și instituții vor beneficia de fonduri: Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, Centrul de cercetare științifică în activități medicale, kinetoterapie și motricitate umană; Facultatea de Inginerie, Centrul de Cercetări Juridice „Grigore Iunian”, Centrul de Cercetare Interdisciplinară „Mircea Eliade”; Centrul de Cercetare „Konrad Adenauer”, Centrul de documentare psihopedagogică și didactică, Centrul de digitalizare, analiză a datelor și arhivare, Centrul de Formare, Cercetare și Dezvoltare a Patrimoniului Cultural Brâncușian.

Post scos la concurs de Universitatea „Constantin Brâncuși”

0
Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu caută să angajeze secretar la Facultatea de Științe Economice...

“Brancusi contre Etats-Unis”, bandă desenată lansată în Franța

0
"Brancusi contre Etats-Unis", bandă desenată de Arnaud Nebbache, care spune povestea procesului intentat de sculptorul...

Un sindicalist cere să fie audiat în dosarul morților de la Jilț Sud

0
Un lider sindical din Complexul Energetic Oltenia cere public să fie audiat de către polițiști...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!