Acasa / Actualitate / Protest al târgujienilor din zona Narciselor! Primăria i-a uitat în nămol și fără utilități

Protest al târgujienilor din zona Narciselor! Primăria i-a uitat în nămol și fără utilități

Târgujienii din zona Narciselor s-au dus peste primar! Deși, teoretic, locuiesc într-unul dintre cele mai noi și cochete cartiere ale orașului, mulți dintre ei nu beneficiază nici măcar de utilitățile minime traiului la oraș. Nemulțumiți că au fost uitați de autorități, oamenii l-au luat la întrebări pe primarul Marcel Romanescu, dar și pe șefii de la Urbanism.

Supărările târgujienilor din cartierul Narciselor sunt tot mai mari, pentru că, spun ei, doar taxele și impozitele le amintesc că locuiesc la oraș. Operatorul de apă-canal Aparegio îi lasă mai mereu fără apă la robinet, atât pe cei de la blocurile ANL, cât și pe cei care stau la casă, gunoaiele și câinii fără stăpân sunt la tot pasul, iar de asfalt în cartierul de case nici nu poate fi vorba, asta deși s-au împlinit zece ani de când edilii au înființat noul cartier al orașului. Mai grav, unii dintre localnici nici nu visează prea curând la utilități, deoarece unele străzi nici măcar nu sunt în proprietate publică.

„Să vină cu un memoriu”

Peste 20 de persoane au fost vineri în audiență la primarul Marcel Romanescu și au cerut ca funcționarii primăriei să facă ceva. „Au fost mai mulți localnici din zona Narciselor și am primit o delegație a acestora. Am discutat cu domnul secretar și cu doamna Ermina Pasăre, șefa Serviciului Urbanism din cadrul primăriei și urmează să vină cu un memoriu pe care să îl adreseze Primăriei Municipiului Târgu Jiu cu proprietarii celor două străzi care în momentul de față sunt în proprietate privată și cu solicitarea de a le trece în domeniul public al municipiului Târgu Jiu. Asta solicitau dânșii, să le poată trece în domeniul public, pentru ca, ulterior, să beneficieze de serviciile de utilitate publică”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. cei care au eliberat autorizatiile de constructie si celelalte avize (daca s-a construit legal) sunt raspunzatori. ce vina are actualul primar ca ala de dinaintea lui nu si-a facut treaba ca la carte, fara un PUG, un PUZ, un PUD, o parcelare si o delimitare a zonei construibile de cea stradala? singurul inteligent din ceata de pitigoi din ANL Narciselor este tipul care a spus despre drumurile care sunt in proprietate privata si nu in cea a statului.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*