Încă un protestatar, în faţa sediului CEO!

0
7

În cea de-a opta zi de greva foamei, celor doi sindicalişti din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Marin Golea şi Toma Tatomir, li se va alătura vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Dumitru Popa. Astfel, astăzi, în faţa sediului CEO din Târgu-Jiu, va ajunge şi vicepreşedintele FNME, cu aceleaşi revendicări ca şi colegii săi a căror stare de sănătate este supravegheată îndeaproape de medici.

De şapte zile, cei doi sindicalişti, Marin Golea şi Toma Tatomir, sunt în greva foamei. Protestatarii acuză administraţia Companiei Energetice Oltenia de abuzuri asupra minerilor şi energeticienilor, dar şi de faptul că angajaţii entităţii au pierdut mai multe drepturi, ca urmare a refuzului managerului privat de a negocia actul adiţional la contractul colectiv de muncă. Cel de-al treilea protestatar, Petre Bejinaru, a ajuns la spital, sâmbătă, ca urmare a lipsei de hrană din timpul grevei. Cu toate acestea, ceilalţi doi sindicalişti care protestează, Marin Golea şi Toma Tatomir, spun că nu dau înapoi, chiar dacă starea lor de sănătate le poate fi afectată. Ei se află, acum, sub supravegherea medicilor.

În faţa sediului CEO, la ora 8:00, pentru a protesta

Încă un protestatar se va alătura la primele ore ale zilei, celor doi grevişti. Este vorba de vicepreşedintele FNME, Dumitru Popa, care va avea aceleaşi revendicări ca şi ceilalţi doi colegi ai său. „La 7:30-8:00, când voi ajunge de la Bucureşti la Târgu-Jiu, voi merge la protest. Am luat această măsură fiindcă am sperat că se va rezolva ceva. Sunt alături de colegii mei aflaţi în greva foamei”, a declarat vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, Dumitru Popa. Protestatarii spun că nu vor renunţa la protest, până când conducerea nu va începe negocierea adiţionalelor la contractual colectiv de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here