Răsturnare de situație în cazul tânărului din Tismana! Suspiciuni că și-ar fi înscenat moartea să scape de pușcărie

0
43

Anchetatorii merg pe o altă variantă în cazul tânărului de 30 de ani din Tismana, care a dispărut fără urmă, iar pompierii l-au căutat în lacul de acumulare din localitate. Florin Albișor a lăsat familiei, joi, 7 decembrie, un bilet de adio, iar mama acestuia a alertat poliția. Tânărul este cercetat pentru furt, aflându-se sub control judiciar.

Acesta se temea că va ajunge la pușcărie, mai ales că era recidivist. Părinții s-au speriat după ce au găsit biletul de adio, mai ales că în auziseră pe Florin amenințând că se va arunca în lac. Lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au început în aceeași zi căutările în lacul de acumulare din apropiere, dar nu au găsit nimic. Căutările au fost oprite de lăsarea întunericului.

Dat în urmărire națională

Florin l-ar fi rugat în biletul de adio pe fratele său să dea numele copilului pe care îl va avea: „Dragii mei, îmi pare bine că aţi scăpat de mine, pentru că v-am făcut numai rele şi v-am făcut de râs. (…) Neluțu, fă un copil cu Liliana, să-i pui numele meu, Florin!”.

Tânărul a fost dat dispărut și pus în urmărire națională. Între timp, anchetatorii merg pe o altă variantă. Tânărul ar fi fugit pentru a se sustrage anchetei penale, astfel că pompierii au întrerupt căutările. „Se efectuează în continuare cercetări specifice pentru găsirea persoanei dispărute“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Polițiie Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here