Rechizitoriul, prin care trei angajați ai Primăriei Turburea au fost trimiși în fața instanței, va fi rejudecat

0
859

Primăria TurbureaRechizitoriul prin care trei angajați ai Primăriei Turburea au fost trimiși în fața instanței de judecată pentru abuz în serviciu și delapidare va fi rejudecat. Casiera Ioana Berbece este acuzată de delapidare și fals intelectual în formă continuată, iar Constantin Truică, unchiul omului de afaceri Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare alături de Paul de România, și Maria Daniela Fetișoiu, angajați ai Primăriei au fost găsiți vinovați de procurori pentru abuz în serviciu.

Ioana Berbece este acuzată că a sustras peste 11.000 de lei din încasări.

Judecătoria Târgu Cărbunești a admis rechizitoriul și a admis începerea judecării, dar doi dintre inculpați au contestat sentința, iar Tribunalul Gorj le-a dat câștig de cauză.

„Admite contestația formulată de contestatorii Truică Constantin și Fetișoiu  fostă Avram) Maria Daniela, împotriva încheierii nr. 62 din 08 septembrie 2020 pronunțată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Tg-Cărbunești în dosarul nr. 3039/317/2019/a3, desființează încheierea nr. 62/08.09. 2020 şi trimite cauza pentru rejudecare la aceeaşi instanţă de fond. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 6 C.proc.pen., suma de câte 313 lei reprezentând onorariu apărători din oficiu pentru cei trei inculpați, va fi suportată din fondurile Ministerului Justiției. Definitivă“, a stabilit instanța Tribunalului Gorj.

Faptele au avut loc în anul 2005, dar rechizitoriul a fost finalizat patru ani mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here