Acasa / Actualitate / Reprezentant al Ministerului Transporturilor, la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu

Reprezentant al Ministerului Transporturilor, la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu

Un reprezentant al Ministerului Transporturilor va veni, în perioada următoare, la Târgu Jiu, pentru a verifica stadiul de la varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu. Vizita urmează să aibă loc în următoarele zile. Contractul de execuție a lucrării cu firma italiană COLLINI LAVORI SpA a fost reziliat.

„Am discutat la nivelul Ministerului Transporturilor și în câteva zile o să avem vizita unui oficial, care ne explica ce înseamnă calendarul de desfășurare a lucrărilor, procedura de reluare a licitație. Așteptăm să aflăm de la dumnealui când se vor relua lucrările la «centura» municipiului Târgu Jiu“, a spus deputatul PSD Mihai Weber.

Acesta a precizat că există finanțarea necesară: „Nu se opune problema de bani, pentru că există alocarea bugetară., ci se pune problema de a se găsi cea mai corectă și bună formă. Sigur, această lucrarea va fi finalizată“.

Lucrările de construcție au început în anul 2014

Construcţia variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu a început în anul 2014 şi trebuia să se finalizeze, conform contractului, într-un termen de doi ani. În acest an nu s-a lucrat deloc la varianta de ocolire.

Valoarea contractului este de 151 milioane de lei fără TVA. Lungimea şoselei este de 20 de kilometri.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*