Acasa / Actualitate / Reprezentanții CNI, așteptați la Târgu Jiu. Începe recepția Stadionului Municipal?!

Reprezentanții CNI, așteptați la Târgu Jiu. Începe recepția Stadionului Municipal?!

Reprezentanții Companiei Naționale de Investiții sunt așteptați, astăzi, la Târgu Jiu pentru a începe recepția la Stadionul Municipal. Autoritățile speră ca lucrările imobilului să fie executate cu simț de răspundere pentru ca Arena să ajungă în posesia lor cât mai rapid. Romanescu susține că toate lucrările vor fi analizate la sânge pentru a nu plătii ulterior oale sparte.

Municipalitatea târgujiană așteaptă astăzi vizita reprezentanților CNI. Potrivit ultimului document ajuns la primărie data de prezentare a oficialilor la Târgu Jiu este 23 septembrie 2019. Din comisia de recepție vor face parte și reprezentanți ai Primăriei Târgu Jiu. „ Îi așteptăm să ajungă, cel puțin aceasta a fost ultima discuție, că pe 28 septembrie vor ajunge la Târgu Jiu. Eu vreau ca recepția să se facă extrem de riguros. În comisia de recepție vom avea și noi trei reprezentanți, doi din partea primăriei și unul de la Direcția de Patrimoniu. Vor fi domnii Marius Ionescu, Raul Chiriac și un domn inginer de la Patrimoniu. E un stadion pe care vreau să îl preiau în cele mai bune condiții, iar angajații mei să fie foarte atenți și să verifice toate lucrările. Nu aș vrea ca în afară de întreținerea stadionului, care presupune și așa costuri substanțiale, să mai intervin ulterior și pe lucrările neefectuate corespunzător. Sper ca CNI și firma care a executat lucrările să fie responsabile, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Un comentariu

  1. Dar tu cat esti de responsabil, hastagistule, intr-un oras pe care l-ai coborat din nepricepere si scandaluri pe banda rulanta la nivelul de – – doua stele?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*