Reprezentantul cabanierilor din Rânca, supărat pe concursurile automobilistice

0
146

Constantin Pănescu, președintele Asociației Cabanierilor și Concesionarilor din Rânca, susține că proprietarii de pensiuni și hoteluri sunt afectați de organizarea competițiilor automobilistice deoarece circulația pe Transalpina  se închide câte două zile, iar turiștii nu mai pot ajunge la Rânca.

Pe Transalpina a avut loc în week-end-ul trecut o etapă a Campionatului Național de Drifturi, iar în urmă cu puțin timp o etapă ca Campionatului de viteză în coastă. Pănescu spune că trebuie găsite soluții pentru ca turiștii să nu mai aștepte ore în șir ca circulația să se redeschidă: „Turiștii au fost ținuți departe de noi, deoarece drumul a fost închis în anumite intervale orare. Nu înțeleg de ce nu se ține cont și de noi. Cu ce-i plătesc acum pe angajați, dacă turiștii care vin în weekend nu sunt lăsați să urce? Au fost turiști care așteaptă 6 ore în mașini, atunci când circulația este oprită. Mulți ne sună că se satură așteptând în mașini“.

Îi acuză pe cei de la Drumurile Naționale

Constantin Pănescu susține că o soluție ar putea fi mai multe pauze pentru ca turiștii să poată urca la Rânca: „Ținând cont de faptul că la aceste competiții participă 30-40 de mașini, s-ar putea face mai multe pauze. Pe cei de la drumurile naționale nu-i interesează decât să încaseze taxa pentru perioada în care se desfășoară concursurile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here