Acasa / Actualitate / Retehnologizare de două milioane de lei la UM Sadu

Retehnologizare de două milioane de lei la UM Sadu

Uzina Mecanică Sadu va primi suma de două milioane de lei pentru retehnologizare. Cu acești bani se vor achiziționa echipamente pentru fabricarea de muniție. Uzina de la Bumbești Jiu se află într-o situație dificilă din cauza faptului că nu s-au făcut modernizările necesare și este nevoită să funcționeze cu echipamente chiar din Al Doilea Război Mondial. Primarul orașului Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, a menționat că suma acoperă doar o parte din retehnologizarea necesară: „Este un demers demarat de mai mulți ani. Am spus mereu că Uzina Mecanică Sadu are nevoie de investiții. În acest an, ca urmare a aprobării bugetului pe anul 2019, Ministerul Economiei a repartizat sumele companiei ROMARM, iar Uzinei Mecanice Sadu i s-a repartizat o parte din suma necesară pentru retehnologizare“.

Se lucrează la caietul de sarcini

Edilul șef de la Bumbești Jiu a mai spus că directorii de la U.M. Sadu au contactat, deja, posibilii furnizori ai echipamentelor care urmează să fie achiziționate: „În momentul de față, conducerea Uzinei Mecanice Sadu lucrează la caietul de sarcini pentru achiziționarea echipamentelor identificate ca fiind necesare în perioada următoare. Directorul general a făcut niște vizite la potențiali furnizori ai acestor echipamente“.

Un comentariu

  1. Bai esti prost?…Bai esti nebun?…Vin investitiiiiiilllllleeeee….URA!…URA!…URA!…..De fiecare data cand incepe campania politica ,,vin investitiile”….Noroc ca nu tine mult campania ca ar trebui sa dea si banii.CHIAR SI ASA…tot e bine ca SUBINGINERU’ S-A PLIMBAT si el SA VADA LUMEA.
    BAI ESTI PROST?…BAI ESTI NEBUN?….NEA BOBARU SPUNE-LE FRATE CA DACA DAU BANII LA UZINA TRECI LA EI…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*