Acasa / Actualitate / Revoltat din cauza copertinelor vecinilor. „Nu mai putem să dormim nopțile când plouă afară“

Revoltat din cauza copertinelor vecinilor. „Nu mai putem să dormim nopțile când plouă afară“

Un locuitor al orașului Bumbești Jiu se declară revoltat de modul în care au fost realizate copertinele unor locuințe, care amplifică zgomotul făcut de ploaie. Acesta spune că nu se mai poate odihni în casă. „Nu mai putem să dormim nopțile când plouă afară. Picăturile cad pe aceste copertine de plastic, de table, de ce-or mai fi și creează senzația de ciocan. Un zgomot care te face să îți iei bagajul și să pleci spre Aeroport. Vreau să pot trăi în orașul meu. Atât. Vecini care își montează clopoței feng-shui la ferestre. Bate vântul infernal și ești terminat. Și-au închis balcoanele, prelungind la 1-2 metri în afară sârmele să-și usuce rufele. Am ajuns să nu mai putem trăi în orășelul nostru și în blocul nostru“, a scris locatarul revoltat într-o sesizare trimisă pe adresa redacției noastre.

Acesta a atașat și mai multe fotografii pentru a demonstra că are dreptate.

5 comentarii

 1. Ar fi bine daca ne-am forma mai multi oameni din Bumbesti-jiu sau Gorj cu aceeasi problema si sa incercam sa le desfiintam.

  • Eh , nu mai spune. De cand faci tu sau oricine altcineva legea pe proprietatea privată a cuiva? E plin orașul de probleme si voi va opariti de-o copertina.

   • Care Proprietate Privata mai ? Cate carti ai citit? Proprietatea privata e Balconul si atat. 3 metri afara e spatiul Public. Daca ar lasa mintea sa-ti faca un pui..
    Sau copertina din dreptul geamului.. Peretele exterior e perete comun chiar daca e in dreptul tau.
    Da-mi voie sa te consider un Zero.

    • 1. Din partea mea ai voie sa consideri ce iti dorește intelectul, imi este egal fix cu considerentul tau.
     2. Se pot monta copertine cu sisteme de prindere in tocul geamurilor, fără afectarea pereților externi, deci pe proprietate privată.
     3. Bineinteles ca o copertina solida, care tine treji gugustiuci ca dumneata, are nevoie de un sistem de prindere mai solid. Deci de pereții externi. Deci de spațiul comun. Dar, cu proiect tehnic, autorizație de construcție, certificat de urbanism si acceptul asociației de proprietari (cu acceptul efectiv a 50%+1 din partile comune) brusc si copertina ancorată pe fațada blocului devine perfect legală.
     Soluția pentru tine? Dopuri de ceara. Găsești la farmacie. Si mai putin „sa moara si capra vecinului”, ca poate si frustrarea sa dea insomnie.

 2. Liviu Dragnea

  Ti-am spus. Cand ti-o făta mintea un pui, sa-mi opresti si mie unul.
  Esti prea prost.
  De ce in Tg jiu nu sunt copertine?
  Nici in Madrid, nici in Viena?
  Nu te nascusei tu, Arhitectul Sef, inginerul sef.
  Apropo ce studii ai?
  Ce fel de scoli?
  Probabil, te simti cu musca pe caciula. Sau ai emotii ca te incrimineaza legea si pe tine.
  Prostule, eu nici nu stau aici.
  Dopuri sa-i pui mamei tale.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*