Acasa / Actualitate / Romanescu: „Am făcut o mare șmecherie pe care nu au înțeles-o“

Romanescu: „Am făcut o mare șmecherie pe care nu au înțeles-o“

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, într-o emisiune la Radio Accent, că a folosit alte mașini pentru a-i verifica pe cei se ocupă de deszăpezire. Edilul șef spune că lucrătorii se anunță atunci când văd mașina primarului și din acest motiv a apelat la această stratagemă. Romanescu a spus că în mașina sa se afla unul dintre consilierii săi.

„Aseară, în stradă, am avut oameni din direcțiile din cadrul primăriei, pe care nici nu i-au cunoscut. E adevărat că Edilitara știe cine ar trebuie să-i verifice, Direcția Tehnică, prin Serviciul de Gospodărie Comunală, dar nu o să-și dea seama că trebuie să vină de la Direcția de Patrimoniu, de la Direcția de Venituri oameni care verifică modul în care se realizează această activitate. În noaptea pe care l-am prins pe acel adormit în mașină au fost patru mașini. Nu au fost în mașina primarului. Acolo am făcut o mare șmecherie pe care nu au înțeles-o. În mașina mea era unul dintre consilieri. Eu eram cu o altă mașină. Toată lumea se aștepta să vadă unde este primarul în oraș. O mare greșeală. Mi-am dat seama că îmi vor urmări mașina, că prin stații se anunță foarte ușor. «Vedeți că Romanescu este în Drăgoieni!». A fost o modalitate de a-i face să înțeleagă că se pot găsi soluții și pentru astfel de probleme. Găsesc suficienți de mulți prieteni și angajați din Primăria Târgu Jiu care îmi pun la dispoziție la orice oră din zi și din noapte pentru a verifica aceste lucruri. Mi-am dat seama că am greșit atunci, pentru că mergeam cu mașina de serviciu și în timp real aflau în orice moment în ce cartier sunt și ce face. O mare parte din cei care au făcut acest lucru și-au bătut joc“.

10 comentarii

 1. Calinoiu Cosmin

  Marcele …. e smecherie ai facut taran de la Rugi…pai asta arata ca nici nu bes de tine cei de la dezapezire daca dormeau in masini…ei te credeau tot mort…ai inviat putin si mori iara in birou…sa nu te fure cineva ca esti o nulitate si ia teapa cu tine….dracu te mai voteaza.

 2. Mare „smecherie” ai adoptat tu. Toata lumea stie ca ai facut deszapezirea din birou sau din patul de acasa. De cand esti in primarie dai vina pe altii !!! Nu esti nici la degetul mic al lui Carciumaru, esti paralel cu administratia locala ! Du-te acasa paralelule !!!

 3. biju de la inzapezire

  Wow, e mare dom primar!! Cu asa abilitati l-am vrea cel putin ministrul internelor la Bucarici, nimic mai jos. Doar sa scapam de el, asta e ideea.

 4. Halal primar. In toti anii nu au fost probleme cu deszapezirile dar de cand a venit Smecherul asta au inceput problemele. Oamenii de calitate ca Zaharia sigur nu o sa ramana in subordinea unui incompetent. Sa-si aduca taranii de la Rugi la primarie alintatul asta de primar !

 5. mare primar mai esti ma ca i-ai prins dorming pe aia pe care tocmai primaria ia angajat si il certi pe zaharia care a scos toti oamenii la deszapezire. te mai alege mos craciun pe tine primar

 6. Primare, ești depășit de situație. Numai da vina pe alții, dacă nu ești în stare sa conduci primăria, eu zic sa te duci acasa

 7. Adi Tudor sa dedublat in patru (sic). Scrie comentarii calomnioase la adresa lui Domn Primar Romanescu desi el este doar un lingau pesedist cu burta si guse de porc . De fapt ce sa i ceri fiului unui securist coclit dat afara din Securitate fiindca facea afaceri necurate cu Iriza pe la Presut Jilt SA.

 8. digulescu constantin

  MI SE PARE INCORECT CA PRIMARUL SA PRIMEASCA ATITEA JIGNIRI DOAR PENTRU CA ISI FACE DATORIA ,CHIAR SI IN TIMPUL NOPTII, CONTROLIND DOAR DACA UNELE FIRME PLATITE DIN BANII PUBLICI ADICA DIN BANII NOSTRII ISI FAC TREABA ??TOTII ABONATII LA BANUL PUBLIC DE ANI DE ZILE TREBUIE SA INTELEAGA CA ACUM NU MAI MERGE CUM A MERS DE ANI DE ZILE !ACEST SISTEM MAFIOT AL PSD DE FURT ORGANIZAT TREBUIE SA INCETEZE SPRE BINELE LOCUITORILOR !
  PRIMARUL E UN OM HOTARIT CAPABIL SI F AMBITIOS SI SPERAM CA VA REUSI SA DESTRUCTUREZE MAFIA PSD CARE A DISTRUS ORASUL DE ANI DE ZILE BINENTELES CU AJUTORUL NOSTRU AL LOCUITORILOR .!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*