Acasa / Actualitate / Romanescu despre Stadionul Municipal: eu, ca primar, nu mă mai grăbesc!

Romanescu despre Stadionul Municipal: eu, ca primar, nu mă mai grăbesc!

Municipalitatea, resemnată în privința finalizării lucrărilor la stadionul municipal. Marcel Romanescu susține că s-a săturat să dea termene, tot ceea ce-și dorește este ca lucrarea să fie bine executată. Planurile de inaugurare cu mult fast și concerte celebre s-au dus pe apa sâmbetei, așa că edilul târgujian mai speră dar la o tăiere de panglică care să aibă loc anul acesta.

„La momentul acesta așteptăm să vină reprezentanții Companiei Naționale de Investiții la Târgu Jiu pentru a vedea exact care mai sunt lucrările de executat. Noi sperăm ca în perioada imediat următoare să se apuce de recepție. Chiar dacă ne dorim să avem acest stadion funcțional la întâi august, nu depinde de noi ci de ceea ce se va întâmpla cu stadiul realizării lucrărilor. Stadionul este în mare parte finalizat, însă, eu, ca primar, nu mă mai grăbesc.  Îmi doresc ca stadionul, odată pus la dispoziția municipalității, să arate impecabil și să nu mai avem problemele pe care le-am avut la Sala Sporturilor sau la Teatru”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

2019, anul inaugurării

În ciuda datelor amânate, municipalitatea dă asigurări că investiția va fi recepționată anul acesta. „Noi aștept preluarea arenei. Nu putem pune niciun fel de presiune. Eu sunt convins că anul acesta se va inaugura baza. Am garanția de la CNI că va finaliza această lucrare în această vară”, a mai declarat edilul.

8 comentarii

 1. Nea primare, lasa-te ca esti praf. Esti jale, nu te baga nici dracu-n seama… asa se intampla cu trogloditii de periferie. Acu du-te la zeama aia de facultate si da-te interesant la amaratii aia de studenti. Vai si amar

 2. La ce sa te mai grabesti, domn. primar, ca vremea trece leafa merge, voi cu drag munciti!Vai si amar, mincinosilor!

 3. Damian Eusebiu

  Sunt curios cate stadioane noi a inaugurat, cate bazine de inot, cate scoli renovate, cate baze sportive si cate troleibuze (noi) a achizitionat tovarasul Carciumaru in 16 ani de mandat…actualul primar trebuia sa faca in 3 ani ce nu a facut fostul primar in 16 ani…???

 4. Damian Eusebiu

  cenzurati mesajele….comunistilor…scrieti mesaje false…

 5. Mai nea „Damian Eusebiu”, ti-ai pierdut turma si ai ramas doar cu berbecu?Tu esti rupt de realitate, ai party-priuri sau pur si simplu esti prost?

  • damian Eusebiu

   Cum iti permiti fotbalistule sa jignesti un om pe care nu il cunosti, daca erai un „OM” iti treceai identitatea adevarata, dar numai faptul ca esti fotbalist spune multe despre cultura ta…mai pune mana pe o carte lasa ziarele…

 6. Festina lente

  Bineinteles ca nu se grabeste! Doar costurile pana la darea in folosinta sunt platite din bugetul primariei, nu al lui. Intre timp, imparte posturi la noul stadion. Printre viitori angajati ai primariei Tg Jiu (ce concurs, domnle?) se numara cativa angajati ai clubului Pandurii, in frunte cu Popescu Mona.

 7. Fratilor, targujienii inteleg tot mai mult ca acest Romanescu este o nulitate.inca il mai ling niste pseudo-jurnalisti de genul lui Calugarita si Catrinoiu,apoi ceva borfasi din preajma.Apropos, tu „damian Eusebiu”, chiar ti-ai trecut identitatea adevarata, sau esti subacoperirea securistica a prostavanului?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*