12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăActualitateRomanescu, ironizat pe rețelele de socializare

Romanescu, ironizat pe rețelele de socializare

Primarul din Târgu Jiu, ironizat pe rețele de socializare de adversarii politici. Imaginea lui Marcel Romanescu care ține în mână un test pentru depistarea virusului SARS CoV2  al cărui rezultat este negativ a devenit virală pe internet. Cel care a făcut gluma este nimeni altul decât consilierul local Eduard Lădaru, la rândul său, țină a atacurilor lansate de Marcel Romanescu.

Da, este oficial! Marcel Romanescu a aflat în urma unui test rapid că este însărcinat cu problemele municipiului Târgu Jiu. Deşi perioada de gestaţie durează de vreo 3 ani, Marcel Romanescu nu reuşeşte să dea naştere REZOLVĂRII vreunei probleme din oraşul în care este primar. Arătăm faptul că, domnul primar a depăşit cu mult perioada de gestaţie a viermelui de catifea – 14-15 luni. Mai mult decât atât, acesta a depăşit şi perioada de gestaţie a unui elefant – 22 luni. Practic, Marcel Romanescu va depăşi în curând perioada cumulată a gestaţiei viermelui de catifea şi elefantului. Acum, sper că electoratul a înţeles faptul că, Marcel Romanescu a aflat abia la sfârşitul mandatului că este însărcinat cu problemele din municipiul Târgu Jiu şi pe cale de consecinţă să îl scape de această sarcină nedorită, la alegerile din septembrie. Nu de alta, dar dacă mai stă 4 ani, va depăşi perioadele de gestaţie cumulate, ale viermelui de catifea (15 luni), elefantului (22 luni), rinocerului (15-16 luni), morsei (16 luni), tapirului (13 luni) ş.a.m.d. La final tot nu va reuşi să dea naştere REZOLVĂRII VREUNEI PROBLEME din municipiul Târgu Jiu. P.S. Târgu Jiul chiar nu merită un astfel de primar!”, este postarea făcută de Eduard Lădaru.

Critici

Postarea alesului a adus dincolo de zâmbete și critici din partea cetățenilor. “Eu chiar nu înțeleg rostul postarilor d-voastră”, a transmis un târgujian. “Păi cine seamănă vânt, culege furtună. Reciprocitate de mahala, doar la asta se pricep, în vreme ce Târgu Jiul este foarte departe de pretențiile unui oraș civilizat!”, a fost mesajul transmis de un alt internaut care au văzut postarea.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -