Acasa / Actualitate / Romanescu: nu sunt adeptul investițiilor “la vedere” făcute doar pentru voturi

Romanescu: nu sunt adeptul investițiilor “la vedere” făcute doar pentru voturi

Romanescu se atacă pe o rețea de socializare. Primaru Municipiului Târgu Jiu simte nevoie să răspundă celor care nu văd cu ochi buni investițiile făcute în școli. Edilul a demarat o campanie de promovare în online unde prezintă investițiile făcute. Până acum doar cu dotări în școli s-a lăudat municipalitatea târgujiană.

De câte ori a avut ocazia, de atâtea ori primarul Municipiului Târgu Jiu a direcționat bani către anumite unități de învățământ. Gestul i-a deranjat pe unii târgujieni care i-au criticat postările declarând fie că împărțirea banilor nu a fost paritară fie că în Târgu Jiu există și alte priorități. Romanescu se apără. “Revin cu o precizare, pentru că am fost întrebat, în mod repetat, despre unitățile de învățământ care nu sunt situate în centrul municipiului Târgu Jiu. Vă dau încă două exemple din zone opuse ale orașului: Școala Gimnazială “Constantin Brâncuși” și Școala Gimnazială “Voievod Litovoi”. Cu peste 3 miliarde de lei am reușit să modernizăm aceste unități, pornind de la reparații ale unor săli de clasă și holuri, recompartimentări, reparații ale sălilor de sport și până la achiziționarea de echipamente informatice, mobilier școlar, table magnetice și table interactive!Fiecare clasă a Școlii Gimnaziale “Constantin Brâncuși” este dotată cu tablă interactivă! Școlile dispun de videoproiectoare, calculatoare performante, aparate de aer condiționat, sistem de sonorizare, etc. Repet: nu sunt adeptul investițiilor “la vedere” făcute doar pentru voturi. Am insistat pentru reabilitarea și dotarea tuturor unităților de învățământ din oraș, indiferent de zonă, pentru că toți copiii acestui municipiu au dreptul să învețe în școli moderne, dotate corespunzător, a declarat primarul Marcel Romanescu.

9 comentarii

 1. Omule, esti disperat.Ce se face pentru invatamant este o treaba buna, iar cheltuielile se pot acoperi usor de la bugetul local.Numai ca dumneata, din nepricepere, frica si din proasta coordonare a activitatilor din primarie privind marile investitii nu reusesti sa faci mai nimic pentru oras, care devine tot mai cenusiu.Va deranjaza comentariile oamenilor, dar ele nu sunt decat niste constatari triste, nedemarandu-se nici macar un mare proiect din promisiunile facute, dar mai cu seama pentru nevoile evidente ale acestui oras, parca blestemat sa aiba asemenea edili lipsiti de curaj si simt gospodaresc.

 2. Cati suntem nemultumiti de “maretele realizari ale eminentului Romanescu”, tot atatia Ady sunt.Asadar, cel putin sa incercati a nu mai fi penibili, cata vreme oamenii isi spun aici ofurile.Nimeni nu are nimic cu persoana Romanescu, ci cu primarul acestui oras sufocat de saracie si mizerie.Targujenii vor si ei un oras modern si cu mari investitii pe masura unor cerinte civilizate.

  • Mai draga neutrule , mai inteligentule , Romanescu este el cam moale , chiar pampalau , dare mai draga neutrule , Romanescu e primar de doi ani si jumatate . Putea el in doi ani si jumatate sa distruga orasul sau nu cumva orasul este distrus de dragul nostru Adi + Dom sanator nea Florin .

 3. …dar mai nea domnule “marian”, nu trebuie macar sa intretina ce s-a facut in oras pana la venirea sa ca primar, dar si cu ce se poate lauda in plus in aproape 3 ani de mandat, cel putin o mare investitie din cele multe promise in campanie?Asa ca, ciocutul mic si nu uita ca in mod sigur un al doilea mandat nu va mai lua adulatul tau.Nu va vedeti decat simpatiile politice si ce mai conteaza orasul si cetatenii care voteaza.

  • Bă dragă bis, tu esti prost? De unde ai scos perla asta cu ,, adulatul tău,, ? Păi după creierul tău de gâscă , dacă eu il fac pămpălău , inseamnă că acesta este,,,, adulatul meu? Cât despre expresia pedelistă,, ciocul mic,, am pentru tine un răspuns, pe pi…. mă-tii.

 4. Un limbaj de borfas marca garantata “marian” din Cuca Magaii!In rest, se vede treaba ca si gasca are un creier mai dezvoltat decat pitigoiul din tine, hai sictir!

  • Dublupenis , vezi ca e vorba de localitatea Cuca Macaii , nu Magaii. Desi te inseli ,creierul de gasca nu te ajuta , eu locuiesc pe Dobrogeanu- Gherea . Asa ca ramane cum am spus….

 5. …da, stiu numai ca la tine se vede treaba ca trebuie sa inceapa cu M, culturnicule.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*